Pärnu Summer Cup
Julkaistu: 03.07.2018 00.00

Pärnu Summer Cup

Joukkueemme matkasi Pärnu Summer Cup turnaukseen kesäkuun viimeisellä viikolla. Tämä oli pitkäaikainen haave tarjota pelaajille uusia kokemuksia ulkomaan turnauksessa ja samalla ikimuistoinen yhteinen matka.



Turnaukseen osallistui yhteensä 15 pelaajaa, joista 12 oli P06 joukkueesta ja kolme P07 joukkueesta. Mukana oli kahdeksan huoltajaa ja iso joukko vanhempia taustajoukoissa.

Saumaton yhteistyökuvio toisen joukkueen kanssa antoi myös toivon kipinän tulevaisuuteen. Voisimmeko toteuttaa myös jatkossa jotain vastaavaa? Yhdessä saamme aikaan enemmän.

Huimalla oli turnauksessa yhteensä kuusi peliä. Joukkueen alkulohko oli koko turnauksen tasaisin ja kaikki kolme peliä oli varsin tiukkaa vääntöä. Harmittavasti pallo ei päätynyt vastustajan maaliin kertaakaan hyvistä paikoista huolimatta.



Alkusarjan peleistä tuli 1-0 tappio LPS 2:sta vastaan, 2-0 tappio Tallinna Kalev 1:stä vastaan sekä 2-0 tappio Pärnu JK Poseidonia vastaan.

Jatkosarjassa päädyttiin pelaamaan sijoista 25-28. Hyps siniselle raastavan 2-0 tappiotaistelun jälkeen pojat avasivat maalihanat ja voittivat vakuuttavasti viimeiset kaksi peliä. Ensin LPS 1 kaatui 3-0 ja turnauksen viimeinen peli ennen kotiinlähtöä PPJ Laru valkoista vastaan oli komeaa näytöstä päättyen Huiman 6-0 murskalukemiin.


Kaiken kaikkiaan turnaus oli huikea kokemus. Pärnu tarjoaa turnaukselle upeat puitteet. Kentät olivat rannan ja majoituskoulun tuntumassa, rannat kuin etelän lomalta, turnauskulkue toi juhlan tuntua ja avajaistapahtuma sisälsi viihteellistä ohjelmaa.

Reissun jälkeen olo on kiitollinen ja onnellinen. Upeaa, että me teimme tämän. Nyt on päällimmäisenä ajatus, mitä seuraavaksi?




Seuran uusimmat

Juniorijalkapallo Huima

minna.porrassalmi@huimajuniorijalkapallo.fi

@huimajuniorijalkapallo