Huiman B-Pojat kauden avausturnauksessa
Julkaistu: 15.04.2018 00.00

Keski-ja Itä Suomen alueelliseen 3-divariin valmistautuva Huiman B-Poikien joukkue matkasi lauantaina 14.4. Jyväskylään Komeettojen järjestämään kauden avausturnaukseen. Aurinkoisella Comets Parkin tekonurmella päivän ensimmäiseen otteluun Huima sai lopulta turnauksen voittaneen KuPSin B2 joukkueen. Ottelun alku sujui tasaisissa merkeissä mutta melko nopeasti KuPS otti pelin hallintaansa eikä päästänyt Huimaa enää millään osa-alueella mukaan. Ensimmäisen jakson jälkeen taukolukemat oli 0-3 KuPSille. Toisella jaksolla Huima ei oikeastaan päässyt edes hyökkäysalueelleen ja terävästi liikkunut KuPS dominoi joka puolella ja takoi tasaisesti maaleja jo 0-7 johtoon. Hieman ennen loppua Huima sai ottelun ainoan painostuksen aikaan jonka jälkeen vastahyökkäyksestä KuPS löi loppulukemat 0-8. Ilman maalivahti Miika Leppäsen useita huippupelastuksia lukemat olisivat olleet vielä paljon rumemmat. Mainittakoon vielä että KuPS B2 joukkue on pelannut jo yhden vuoden B-poikien alueellista kakkosdivaria.

KuPS B2 oli ylivoimainen vastus Huimalle

Toisessa ottelussaan Huima sai vastaansa LehPa 77 joukkueen Joensuusta. Ensimmäinen jakso eteni tasalukemissa aivan viimeiselle minuutille kunnes LehPa siirtyi "pukukoppimaalilla" 1-0 taukojohtoon. Toinen jakso eteni ehkä jopa Huiman hienoisessa hallinassakin joskin LehPa vastasi maalinteosta parilla vastahyökkäyksellään. Loppulukemat siis 3-0!! Peli oli kuitenkin huomattavasti tasaisempi mitä numerot antoivat ymmärtää!

Petrus Lukkari loistopaikassa

Turnauksen jumbofinaalissa Huima sai vastaansa isäntäseura Komeettojen B2 joukkueen. Tämän ottelun Huima aloitti todella terävästi painaen pelin heti Komeettojen puolustusalueelle. Kymmenen minuutin pelin jälkeen Huiman painostus tuotti tulosta ja Petteri Sällinen niittasi komean kuvion päätteeksi 0-1 johdon. Viisi minuuttia myöhemmin Jeremias "Jerkku" Heinonen purjehti laidasta malin kulmalle lisäten Huiman johdon jo kahteen maaliin. Jakson lopulla Ville Hämäläinen vapautti loistavalla pitkällä syötöllä Petterin vielä läpiajoon mutta tällä kertaa maali jäi syntymättä. Tauolle mentiin siis Huiman johtaessa 0-2. Toisella jaksolla Huima jatkoi hallintaansa ja neljän minuutin kuluttua Jani Kalenius sijoitti loppulukemat 0-3 Tästä ottelusta ansaitsee maininnan jämäkästi myös pakkina luutinut Jerry Viik jonka itseluottamus nousi päivän aikana huimasti

Huima vei jumbofinaalin

Turnauksessa näkyi selkeästi Huiman pelittömyys ja vähäiset harjoitukset ulkokentällä. Hyvää turnauksessa oli menestyksestä huolimatta iloinen ja positiivinen meininki koko päivän ajan! Pelikin parantui ottelu ottelulta.

Seuraavaksi Huima kohtaa JJK 03 Redsin Avauspotkutapahtumassa Äänekoskella lauantaina 21.4. klo 14.10! Tervetuloa kannustamaan