Avauspisteet sarjakärjeltä
Julkaistu: 24.05.2018 00.00

Keskiviikkona 23.5. B-pojat saivat vastaansa sarjakärki PaRi03 joukkueen. Aurinkoisella Äänekosken liikuntapuiston päänurmella pelattu ottelu alkoi varsin tasaisissa merkeissä kummankin joukkueen hakiessa asetelmiaan. Kolmentoista minuutin pelin jälkeen Petrus Lukkari laittoi paluupallosta kotijoukkueen 1-0 johtoon. Kun peliä oli pelattu n.27 minuuttia Huiman puolustus lahjoitti pallon vieraitten hyökkääjälle joka kiitti ja niittasi taukolukemiksi 1-1.

Toinen jakso alkoi myös tasaisella väännöllä. Kun jaksoa oli pelattu yhdeksän minuuttia Ali Doulati taiteli varmasti pallon verkkoon ohi palokan maalivahdin. Jakson puolivälin jälkeen ote siirtyi enemmän kotijoukkueelle. 70.minuutin pelin jälkeen Lauri Kari teki todellisen tahtomaalin lisäten kotijoukkueen johdon jo lukemiin 3-1. Vielä minuuttia ennen loppua Anton Lönnqvist iski lähietäisyydeltä loppulukemat 4-1. Huimalle lukemat takasivat kauden avauspisteet.

Seuraavan kerran B-pojat ovat tulessa 7.6.2018 SuPa/WJK yj.n vieraana Suonenjoella