B-poikien syyskausi käyntiin
Julkaistu: 17.08.2018 00.00

Tiistaina 14.8. polkaistiin Huiman B-poikien osalta viimein syyskausi käyntiin Keski-ja ItäSuomen yhteisessä B-poikien kolmosdivarissa. Huima matkasi toistamiseen Kuopioon kesän aikana tällä kertaa syyskaudelle uutena joukkueena tulleen KuPS/jl03 joukkueen vieraaksi Itkonniemen nurmikentälle.

Ottelu alkoi ehkä kotijoukkueen hienoisella hallinnalla Huiman poikien totutellessa vielä pitkän pelitauon jälkeen taas pelaamiseen. Noin vartin jälkeen ote siirtyi enemmän ja enemmän Huimalle. Kun peliä oli pelattu n.34min niin KuPSin puolustajien harhailujen jälkeen pääsi Jeremias Heinonen tuikkaamaan pallon verkkoon ja Huiman taukojohtoon 0-1.

Toisella jaksolla Huiman hyvä peli jatkui ja hieman yli jakson puolivälin Lauri Kari laittoi pallon verkkoon yhdestä useista läpiajoistaan. Viimeisellä kymmenellä minuutilla KuPS loi paikkoja Huiman puolustajien jo hieman väsyessä. KuPS sai jopa rankkarin joka lauottiin kuitenkin Itkonniemen taivaalle. Varsinaisen peliajan tultua jo täyteen pääsi kotijoukkueen Max Häkkinen kaventamaan lopputulokseksi Huiman vierasvoittolukemat 1-2.

Ottelu oli kokonaisuutena Huimalta hyvä, alisuorittajia ei matkassa ollut. Myös ottelun nuori tuomari ansaitsee maininnan loistavista otteistaan.

Seuraavan kerran Huiman B-pojat ovat tulessa jo tulevana maanantaina Jyväskylässä Huhtasuon kentällä JJK.n vieraana ja sitten jo keskiviikkona 22.8. klo 18.30 kotikentällä jolloin vieraaksi saapuu Komeetat.