"Härkäviikko" toi kuusi pistettä
Julkaistu: 22.08.2018 00.00

Härkäviikko alkoi maanantaina 20.8. Huhtasuon kentällä mm. ikäluokkansa Kai Pahlman turnauksessa esiintyneen JJK/3 joukkueen vieraana. Otteluun ehkä hienoisena ennakkosuosikkina lähtenyt JJK sai haluamansa alun kun jo kuuden minuutin pelin jälkeen Lucas Wacklin tuikkasi pallon ohi Huiman maalivahdin. JJK jatkoi myös maalin jälkeen selvää hallintaansa pitäen Huiman lähes kokonaan pois pallosta. Hieman jakson puolivälin jälkeen Rasmus Ervasti lisäsi kotijoukkueen johdon jo kahteen maaliin. Tämän jälkeen alkoi myös Huima päästä palloon pikkuhiljaa enemmän ja enemmän. Parin vaarallisen paikan jälkeen pääsi aivan jakson lopussa keskikentän työmyyrä Petrus Lukkari laittamaan pallon verkkoon.

Toisella jaksolla Huima sai puudutettua kotijoukkueen avauspelin lähes kokonaan. Huima loi monta vaarallisen näköistä paikkaa jakson alussa. Lopulta kun jaksoa oli pelattu reilu kymmenen minuuttia päätti valmennus vaihtaa laitapakkina aloittaneen Lauri Karin tutummalle paikalleen kärkeen ja sen jälkeen alkoi tapahtumaan. Lauri teki neljään minuuttiin kaksi maalia ja vielä kolme minuuttia tästä Laurin laukauksen paluupallon laittoi Niko Kinnunen hirvittävällä voimalla verkkoon. Lopussa Huiman hieman väsyessä pääsi kotijoukkue vielä luomaan muutamia paikkoja hyvin torjuneen Miika Leppäsen maalille. Pari minuuttia ennen päätösvihellystä Huiman pakkina lähes koko kesän häärinyt Jerry Viik kaatoi vastustajan hyökkääjän rankkarin arvoisesti. Lucas Wacklin ei tästä erehtynyt ja laittoi pallon varmasti verkkoon. Loppulukemat siis Huimalle 3-4!

Keskiviikkona 22.8. Huima avasi syyskauden pelit kotikentällään johon vieraaksi saapui kevätkierroksella Huiman niukasti voittanut Komeetat/B2. Huimalla oli pitkästä aikaa jopa runsautta pelaajista ja näin ollen vaivaisimmat voitiin jättää kokoonpanosta huoletta pois tällä kertaa. Ottelu alkoi molempien tunnustellessa tuttua vastustaan. Ensimmäisen jakson puolen välin jälkeen sai Miikka Muurikainen huijattua itsensä läpi ja sijoitettua varmasti kotijoukkueelle 1-0 johdon. Nämä olivat myös taukolukemat.

Toisella jaksolla jatkettiin peliä tasaisissa merkeissä joskaan Komeetoilla ei ottelussa ollut minun laskujeni mukaan muutamaa erikoistilannetta lukuunottamatta yhtään maalipaikkaa. 55. minuutin jälkeen pääsi jälleen erittäin nopea Miikka Muurikainen haastamaan Komeettojen puolustajaa, huijattuaan pakin Miikka laittoi pallon varmasti maaliin toistamiseen. Seitsemän minuuttia myöhemmin Miikka kruunasi hattutemppunsa Petteri Sällisen loistavasta pallosta linjan taakse. Lopussa nähtiin enää ajoittain kovaotteisessa pelissä molemmille yhdet varoitukset. Näin Huima siis jatkoi tappiotonta syyskauttaan.

Seuraavaksi ohjelmassa on vieraspeli Palokassa PaRi 03 joukkueen vieraana torstaina 30.8. Kotikentällään B-pojat esiintyvät seuraavan kerran vasta 6.9. klo 18.30!