B-poikien syksy jatkui ilman pistemenetyksiä
Julkaistu: 01.09.2018 00.00

B-poikien syyskausi jatkui Palokan nurmella torstaina 30.8. Ennen ottelua mietitytti ottelun myöhäinen aloitusaika valottomalla kentällä. No ottelu startattiin kuitenkin aikataulun mukaísesti klo 19.30. Itse pelissä PaRi 03 aloitti varsin vahvasti Huiman uinaillessa. Reilun kymmenen minuutin jälkeen Huima meni kuitenkin johtoon kun Miikka Muurikainen katkaisi vastustajan vaarattomalta näyttäneen kierrätyksen ja laittoi pallon varmasti ohi maalivahdin. Vain kolme minuuttia myöhemmin PaRi tasoitti Luka Kauppisen toimesta. Hieman yli jakson puolivälin Huiman Lauri Kari puski kulmapotkusta vieraat jälleen johtoon. Tämän jälkeen Huima sai peliin hieman paremman otteen ja vain viisi minuuttia edellisestä laittoi Miikka Muurikainen pallon verkkoon varmalla sijoituksella. Kuusi minuuttia ennen taukoa Lauri Kari lisäsi vielä taukojohdoksi 1-4.

Toinen jakso alkoi Huiman löysäillessä ja kotijoukkue painoi päälle. Kun jaksoa oli pelattu reilu 10 minuuttia teki Palokan Luka Kauppinen illan toisen maalinsa. PaRi jatkoi painostustaa kunnes ottelun 70. minuutilla Lauri Kari karkasi läpiajoon komean syötön jälkeen. Late ei erehtynyt ja pisti pallon varmasti ohi maalivahdin. Viisi minuuttia tästa ja Petteri Sällinen laukoi komeasti tolpan kautta loppulukemat 2-6!!! Pelin päättyessä oli jo tosi hämärää mutta hyvin saatiin pelattua kuitenkin.

Seuraavan kerran Huima kohtaa kotonaan kärkikamppailussa SuPa/WJK yj.n torstaina 6.9. liikuntapuiston tekonurmella klo 18.30!! Tervetuloa kannustamaan!!!