Kärkikamppailusta voitto
Julkaistu: 08.09.2018 00.00

Torstaina 6.9. pelatussa B-poikien alueellisen kolmosen kärkikamppailussa Huima sai vieraakseen SuPa/WJK yj.n. Ottelu alkoi vieraiden hallinnassa, mutta maalipaikkoja nähtiin molemmissa päissä. Huima sai jo pallon maalinkin mutta tämä tuomittiin paitsioksi. Vieraat siirtyivät hieman ennen jakson puolta väliä johtoon SuPan maalitykin Vertti Torvisen siirtäessä pallon Miika Leppäsen selän taakse. Vain kolme minuuttia tästä ja Lauri Kari tasoitti ottelun. Nämä olivat myös taukolukemat.

Toisella jaksolla ottelu jatkui tasaisena. Ennen jakson puolta väliä nähtiin ikävä loukkaantuminen kun vieraiden liukas kärkipelaaja törmäsi Huiman maalivahtiin. Tästä eteenpäin vieraat pelasivat vajaalla koska heillä ei vaihtomiehiä matkassa ollut. Pelikellon näyttäessä 63. minuuttia kotijoukkueen oivaan maalivireeseen päässyt Miikka Muurikainen laittoin pallon verkkoon ja tilanteeksi 2-1. Vain hetki tästä ja vieraat tasoittivat kotijoukkueen sekavan puolustustoiminnan seurauksena. Vastustajan väsyessä ote siirtyi kokonaan Huimalle, joka loikin tukuttain vaaranpaikkoja vieraiden maalille. Sydämentykytyksiä aiheutti yksi vieraiden puolesta kentästä lähettämä roikkupallo jonka Miika Leppänen vain vaivoin torjui ylärimaan. Viisi minuuttia ennen loppua Miikka Muurikainen kaadettiin boksin sisällä. Seuranneesta rankkarista Miikka ei erehtynyt. Vielä ennen päätösvihellystä aiemmissa peleissä maalipaikkoja tuhlaillut Heikki Vuorinen pääsi viimein tuikkaamaan avausmaalinsa sinetöiden samalla Huimalle 4-2 loppulukemat.

Syyskautta Huimalla on jäljellä vielä ennen mahdollista karsintapeliä kaksi ottelua. Ensi keskiviikkona Huima kohtaa vieraissa JJK-03 Redin ja syyskauden viimeinen ottelu pelataan kotona lauantaina 22.9. klo 15.00 jolloin vieraaksi saapuu KuPS/3. Tervetuloa kannustamaan Huima karsintaan!!!