Huima Kutoseen!!
Julkaistu: 28.09.2019 00.00

Lauantaina 28.9. Pelattiin Äänekosken päänurmella karsinta paikasta ensi vuoden Keski-Suomen kutosdivariin. Huima sai vastaansa FCV/Reds joukkueen Vaajakoskelta.

Huima aloitti ottelun pirteästi luoden heti alkuun muutaman vaarallisen paikan vieraiden maalille. Kun ottelua oli pelattu 14 minuuttia Huiman Aatu Liimatainen upotti kulmapotkun jälkitilanteesta pallon verkkoon. Kotijoukkue jatkoi vahvaa peliään ja vastustaja näytti jo tässä vaiheessa jääneen potkun tai kaksi liikkeessä jälkeen. Ensimmäisen jakson loppupuolella Huima sai vapaapotkun lupaavasta paikasta, vastustajan epäonnisten purkuyritysten jälkeen Hussein Heydari suti taukojohdoksi kotijoukkueelle 2-0.

Toinen jakso alkoi kotijoukkueelta ehkä hieman unisesti ja vieraat saivat luotua näennäistä painetta. Jaksoa oli pelattu reilu vartti kun topparina pelannut Joona Manninen vapautti pitkällä syötöllä Roni Heinosen maalintekoon lisäten johdon jo varmantuntuiseen 3-0 tilanteeseen. Tämänkin jälkeen Huima loi tukuttain paikkoja vieraiden maalille, hetkittäin loistavia otteita esittänyt maalivahti esti Huiman lisämaalit. Kertaalleen Huima sai pallon vielä maaliin kun Heikki Vuorinen puski pallon viivan yli lähietäisyydeltä, tuomarilta jäi tämä näkemättä joten kotijoukkue jäi kolmeen maaliin. Vieraat saivat hieman lohtua reissulleen kun saivat kolme minuuttia ennen loppua pallon verkkoon rangaistuspotkusta. Lopputulos siis 3-1.