Lattiapinnoiteturnaus 15.6.19
Julkaistu: 16.06.2019 00.00

Lattiapinnoiteturnaus 15.6.19

Huiman T08 kesäkauden ensimmäinen turnaus pelattiin lauantaina 15.6. Äänekosken Liikuntapuistossa kotistadionilla. Sarja oli 08/09 tytöille. Huiman joukkueessa pelaajia oli huikeat 21 tyttöä. Aamu alkoi kevyessä tihkusateessa Laukaan jo kovin tutuksi tullutta joukkuetta vastaan. Tytöt pitivät pelin hienosti hallinnassa alusta saakka. Pallo liikkui pelaajalta toiselle ja tyhjää tilaa hyödynnettiin tilanteiden mukaan. Komea 3-0 voitto avauspelistä.


Pienen evästauon ja joukkueen valokuvauksen jälkeen vastustajaksi tuli Jypk T08 musta. Peli parani entisestään. Alku oli pientä seurailua, mutta pikkuhiljaa Huima otti energisesti tilan pois Jyväskylän tytöiltä ja hyökkäykset vyöryivät kohti maalia. Loistavia onnistumisia kentällä nähtiin vähemmän pelanneilta tytöiltä ja koko joukkue näytti että tänään taistellaan. Jypkin tilanteet jäivät vähäisiksi ja jälleen täysin ansaitttu 3-0 voitto Huiman tytöille.

Pelin jälkeen ruokailu läheisellä koululla. Kävelymatkalla kannustuslaulut raikuivat ja fiilis oli korkealla. Vatsat täynnä ehdittiin viettämään yhteistä aikaa turnauskentillä ja katsomoissa. Klo 13.30 alkoi alkulohkon viimeinen peli Pari T08:ia vastaan jossa ratkaistiin finaaliin menijä. Pari on läpi vuoden kovaa treenaava joukkue ja se oli tehnyt vakuuttavaa jälkeä turnauksen aiemmissa peleissä. Huiman tytöt eivät antaneet asian häiritä. Alusta saakka pelissä pysyi kova intensiteetti. Kaksinkamppailuja väännettiin eikä Parille annettu pallonhallintapeliä missään vaiheessa vaikka sitä kovasti yrittivät. Tasaisena peli pysyi loppuun saakka ja pisteet jaettiin 0-0 tuloksella. Harmittavasti Pari meni maalieron turvin finaaliin ja koko turnauksen mestaruuteen eli mahtavasti pystyivät tytöt haastamaan kovan joukkueen.

Pronssipelissä vastaan asettui Fc Saarijärvi. Aurinkokin tuli sopivasti pilvien takaa tuomaan lisää kannustusta. Huima piti pelin hallussa alusta loppuun saakka ja upeilla läpisyötöillä puhkottiin Saarijärven puolustusta. Pronssimitalien voittajasta ei jäänyt epäselvyyttä kun tytöt latoivat taululle 4-0 lukemat. Koko turnauksen maaliero 10-0 eikä yhtään tappiota niin olihan aivan mahtava suoritus. Jälleen kerran tuli todettua että turnausfiilis on se paras asia mikä ruokkii positiivista joukkuehenkeä. Tästä on hyvä lähteä kohti heinäkuun Wasacuppia...


Seuran uusimmat

Juniorijalkapallo Huima

minna.porrassalmi@huimajuniorijalkapallo.fi

@huimajuniorijalkapallo