P10 turnauksessa Vierumäellä
Julkaistu: 14.08.2020 00.00

P10 turnauksessa Vierumäellä

Huiman P10 joukkue osallistui Vierumäellä järjestettyyn P10 ikäluokan turnaukseen haastesarjaan 31.7.-2.8. Joukkue oli ensimmäistä kertaa 3 päiväisessä turnauksessa. Perjantaina kohdattiin FC Honka tasaväkisessä ja tiukassa ottelussa, joka päättyikin tasalukemiin. Lauantaina pelattiin tappio turnauksen voittajaa KuPSia vastaan, tasapeli Gnistan Esiakatemiaa vastaan ja 6-0 voitto FC Kuusysiä vastaan.

Ilta oli myös toimintaa täynnä. Pojat pääsivät pelaamaan kaupunkisotaa, hyppimään trampoliinilla voltteja, uimaan Valkjärveen sekä paistamaan makkaraa rannalle.

Sunnuntaina jatkettiin pelaamista sijoista 7-9. Aamun peli OLSin kanssa oli todella tasainen, mutta päättyi lopulta OLSin 3-2 voittoon. Iltapäivällä kohtasimme KaPyn ja jälleen peli oli tasaista, aivan viime hetkillä Huima ratkaisi pelin edukseen 3-2. Lopullinen sijoitus turnauksessa oli siis hienosti 8. Yhteensä joukkueita oli 15.

Turnaus oli hyvin järjestetty ja pelit menivät hienosti. Mukana oli suuria seuroja, mutta pelasimme hyvin tasaväkisesti mukana. Pelaajat saivat monia hienoja onnistumisia ja mukavaa yhdessäoloa kavereiden kanssa.


Seuran uusimmat

Juniorijalkapallo Huima

minna.porrassalmi@huimajuniorijalkapallo.fi

@huimajuniorijalkapallo