Futsal-kauden päätös ja ensimmäinen harjoituspeli
Julkaistu: 04.03.2020 00.00

Huiman miehet päättivät Futsal-kautensa 15.2. Äänekosken uutuuttaan kiiltelevällä Pankkari Areenalla.

Kotiareenalla Huima ei suostunut häviämään, vaan pelasi Komeettojen kanssa 2-2 tasapelin ja rökittämällä KaDyn/P17 joukkueen 5-1.

Näillä tuloksilla Huima sinetöi itäisen alueen harrastesarjan ykköspaikan. Tasaisen sarjan voitto irtosi lopulta 2 voitolla 3 tasapelillä ja yhdellä tappiolla. Lisäksi Huiman Lauri Kari vei sarjan pistepörssin 5+3 pistein Heinosen veljesten Ronin ja Jeremiaksen tukiessa jaetulla kolmannella sijallaan pistein 4+1.

Vain viikko futsal-mestaruudesta katseet käännettiin jo jalkapalloon Huiman matkatessa lauantaina 22.2. Vehkahalliin harjoituspeliin PaRin vieraaksi.

Ottelun alku oli odotetustikkin PaRin hallintaa heidän suuremman tekonurmiharjoittelumääränsä turvin, Huiman ollessa vasta toista kertaa tekonurmella tämän talven aikana. 14. minuutilla kotijoukkueen Miro Kivi vei joukkueensa johtoon yläriman alle suuntautuneella vedollaan 21 metristä juuri kun Huima oli pääsemässä peliin mukaan. Pikkuhiljaa huiman päästessä peliin mukaan alkoi paikkojakin tulla ja vain huono viimeistely esti tasoituksen. 38. minuutilla Jeremias Heinonen karkasi kotijoukkueen puolustukselta ja sijoitti pallon varmasti maaliin. Tauolle mentiin siis lukemissa 1-1.

Toisella jaksolla pelin taso laski jonkin verran. Pelikellon lähennellessä tuntia pisti PaRin lainapelaaja Niko Laulainen laidalta tulleen keskityksen maalin edestä varmasti maaliin. Tämän jälkeen Huima otti hallinan itselleen vyöryttäen hyökkäyksen toisensa jälkeen kohti PaRin maalia. Lopulta Huiman yritys palkittiin kun Lauri Kari niittasi tasoituksen hieman ennen ottelu päätöstä. Lopputulos siis 2-2. Toista jaksoa varjosti PaRi-kapteenin ikävä loukkaantuminen pallontavoittelutilanteessa, Huima toivottaakin hänelle kovasti tsemppiä toipumiseen.