P10 Helsinki Cupissa
Julkaistu: 30.07.2021 00.00

P10 Helsinki Cupissa

Huiman P10 joukkue lähti junalla matkaan maanantaina 12.7. varhain aamulla kohti Helsinkiä. Jännitys ja innostus oli kova, oltiinhan matkalla todella suureen turnaukseen, johon osallistui 20 000 pelaajaa melkein 1400 joukkueessa. Joukkue majoittui Messukeskuksella Holiday Inn Helsinki Expossa. Maanantai-iltana joukkue pelasi 2 tasapeliä Käpylän pallokentällä, vastustajina LePa vihreä (0-0) ja FC Kontu sininen (1-1). Pelit alkoivat siis hyvin tasaisilla otteluilla.

Tiistaina matkattiin Hietaniemeen Väinämöisen kentälle, missä pelattiin voitto FC Kirkkonummi Black A:ta vastaan (2-0) ja tasapeli PPJ Eira oranssin kanssa (1-1). Kuten kaikkina muinakin päivinä pelit pelattiin 30 asteen helteessä, joten sen jälkeen uinti maittoi.

Keskiviikkona viimeinen alkulohkon peli oli vasta illalla, joten olimme varanneet aamupäivälle muuta mielenkiintoista ohjelmaa. Kävimme oppaan johdolla tutustumassa Olympiastadioniin ja pääsimme mm. Huuhkajien pukuhuoneeseen istuskelemaan. Stadionilla tapasimme myös Vesku Kokon, joka näytti meille vielä lisää paikkoja ja kertoi mm. stadionin nurmen hoidosta, joka onkin tarkkaa puuhaa. Lopuksi kävimme vielä stadionin tornissa maisemia ihailemassa. Turnausravintolassa tapasimme Helmari-tähti Linda Sällströmin ja päästiin ottamaan yhteiskuva. Oli jo selvinnyt aiempien pelien perusteella, että A-finaaliin pääsyyn tarvittaisiin vähintään 6 maalin voitto. Peli KaPy sinistä vastaan voitettiin 1-0, joten täpärästi mentiin B-finaaliin lohkosijoituksella 3.

Torstaina B-finaaleja pelattiin Vuosaaressa, joten pääsimme tutustumaan myös metrolla matkustamiseen. Jännitys oli kova, kun joukkue oli ensimmäistä kertaa pudotuspelissä. Ehkä tämä vaikutti siihen, että peli ei kulkenut ihan omantasoisesti ja hävisimme ottelun FC L-U:lle 2-3. Näin myös tiemme Helsinki Cupissa päättyi.

Kun pettymyksestä päästiin yli, pystyimme toteamaan että oli ollut hieno reissu ja olimme nähneet paljon kaikenlaista. Totesimme että voisimme lähteä Helsinki Cupiin uudestaankin.

Seuran uusimmat

Juniorijalkapallo Huima

minna.porrassalmi@huimajuniorijalkapallo.fi

@huimajuniorijalkapallo