HPP - Huima

Haapamäki, nurmi

Nihkeästä alusta huolimatta voitto

Huima jatkoi kauttaan perjantaina 3.7. Haapamäellä HPP:n vieraana.

Ottelu alkoi varsin Huimalta nihkeästi. Kolmannellatoista minuutilla Huima loi upean hyökkäyksen kotijoukkueen maalille, usean epäonnistumisen jälkeen pallon lopulta tuikkasi verkkoon Lauri Kari. Tämän jälkeen vieraat tyytyivät kotijoukkueen lönköttelyvauhtiin eikä hienouksia esitetty kummastakaan suunnasta. 38. minuutilla HPP sai vaparin melko vaarattomasta paikasta, Huiman puolustuksen merkkausvirheen seurauksena tasoitus oli tästä seurauksena. Vain kolme minuuttia myöhemmin Riku Rautiainen laittoi vieraat jälleen johtoon. Taas edettiin kolmisen minuuttia ja kotijoukkue tuli tasoihin Huiman maalivahdin haparoinnin seurauksena. Taukolukemat siis 2-2!

Puoliajalla Huiman valmentaja Janne Lahti ripitti omiaan laiskasta työnteosta. Tästä seurauksena Huima siirtyi kuskin paikalle ottelussa eikä enää luopunut siitä paikasta. Kun toista jaksoa oli pelattu vartin verran Roni Heinonen karkasi kotijoukkueen puolustukselta ja sijoitti vieraat johtoon. Kaksitoista minuuttia myöhemmin sama mies syötti Riku Rautiaisen vapaaksi ja Riku ei varmasta paikasta erehtynyt. Viisi minuuttia ennen päätösvihellystä Jeremias Heinonen laukoi loppulukemat 2-5 suoraan kulmapotkusta. Näin Huima jatkaa ilman pistemenetyksiä.

Huiman seuraava ottelu pelataan kotikentällä 10.7. klo 19.00 jolloin vieraaksi saapuu PaRi. Paikalla myös kioski jossa uutuutena myynnissä Keski-Suomen jalkapalloviikkolehti. Tervetuloa kannustamaan!!!