Huima, Miesten Kutonen

Huima - KaDy/2

Äänekoski, Keskuskenttä nurmi

Huima jatkoi vahvaa menoa

Huiman kausi itäisen alueen kutosessa jatkui perjantaina 26.6. klo 19.00 KaDy2:a vastaan kotikentällä liikuntapuiston päänurmella. Ottelun alkaessa lämpömittari näytti 32 asteen porottavaa hellelukemaa.

Helle ei kotijoukkuetta haitannut kun vastustajan keskittyessä lähinnä rikkomaan Huima otti komennon. Jo ottelun 14.minuutilla Huima sai rankkarin kun Lauri Kari kaadettiin alueella melko törkeällä tavalla, kuin ihmeen kaupalla vastustaja selvisi tilanteesta vain varoituksella. Pilkun Lauri upotti varmasti.

Huiman avausmaali tuli pilkusta (kuva:Esa Happonen)

Kahdeksan minuuttia myöhemmin Huima sai vapaapotkun n.18 metrin etäisyydeltä. Pallon upotti verkkoon kovalla laukauksella maalivahdin käsien kautta Roni Heinonen

Vapari on verkossa! (kuva:Esa Happonen)

Vielä ennen taukoa Johannes Tani laukoi taukojohdoksi 3-0 kimmokkeiden kautta.

Toisella jaksolla Huima jatkoi vahvaa esitystään ja vain seitsemän minuutin pelin jälkeen Roni Heinonen vapautti Riku Rautiaisen laidasta. Riku upotti pallon tolpan kautta maaliin. Kymmenisen minuuttia edellisestä ja Lauri Kari sai pallon maalin eteen, Lauri ei erehtynyt vaan sijoitti pallon alakulmaan. Illan erikoisin maali nähtiin varttia ennen päätösvihellystä kun Roni Heinonen laukoi boksin ulkopuolelta. Reilusti ohi suuntautunut laukaus osui matkallaan Lauri Karin selkään josta puolestaan maaliin. Näin nuoren maalitykin hattutemppu oli valmis. Loppulukemat Huimalle siis vakuuttavat 6-0!! Täksi kaudeksi kotijoukkueen maalinsuulle palannut Riku Ripatti hoiti vastustajan vähät tilanteet yhdessä puolustuksen kanssa!

Huiman kausi jatkuu perjantaina 3.7. klo 19.00 Haapamäellä HPP:n vieraana. Seuraava kotipeli pelataan puolestaan 10.7. klo 19.00 jolloin vieraaksi saapuu PaRi.

Raportin kaikki kuvat ovat Esa Happosen käsialaa!