Huima, Miesten Kutonen

PetPet - Huima

Petäjävesi, tekonurmi

Huima kauden avaus

Huima avasi kautensa Petäjävedellä PetPetin vieraana tiistaina 16.6. Ottelu käytiin varsin helteisen porottavassa kelissä.

Pelin ensimmäiset kaksi minuuttia oli kotijoukkueen näennäistä hallintaa Huiman tarkkaillessa vastustajaa. Vähitellen koneet saatiin käyntiin ja Huima alkoi luoda tukuttain paikkoja. Yritys palkittiin lopulta 13. minuutilla kun kapteeni Joonas Gabrielsson tuikkasi vieraat johtoon sekavasta maalinedushässäkästä. Vajaa kymmenen minuuttia tästä ja Roni Heinonen lisäsi johdon lukemiin 0-2. Loppujakso oli Huimalta väkevää vääntöä ja paikkoja tuhlailtiin urakalla, myös kotijoukkueen jo hieman iäkkäämpi kassari esitti muutaman hienon torjunnan.

Heti ottelun toisen jakson alkuun Huima sai kovan paineen vastustajan maalille ja ei aikaakaan kun Roni Heinonen laittoi pallon varmasti ohi kotijoukkueen maalivahdin. Tämän jälkeen tilanne hieman tasottui vieraiden "vetäessä henkeä". 72 minuutilla Heinosen veljespari karkasi kaksiykköseen jonka päätteeksi Roni syötti luukulle ja Jeremias laittoi pallon varmasti maaliin. Viisi minuuttia tästä ja Huima taiteili illan hienoimman maalinsa. Vapaapotkukuvion laittoi alulle Elias Norontaus joka syötti takaa kiertäneelle Jeremias Heinoselle joka puolestaan jatkoi pallon luukulle jossa odotteli jo joukkueen nuorin Lauri Kari, lukemat siis jo 0-5. Tämän jälkeen kotijoukkue tehtaili lähes uusinnan Huiman ensimmäisestä ja kavensi tilanteeksi 1-5. Ottelun viimeisellä kymmenellä minuutilla Lauri Kari ja Petteri Sällinen kaunistelivat lukemia maalilla mieheen. Vielä lisäajalla kotijoukkue sai heppoiselta näyttäneen rankkarin jonka seurauksena sitten taululle jäivät vakuuttavat 2-7 lukemat.

Huima jatkaa kauttaan kotikentällään perjantaina 26.6. jolloin vieraaksi saapuu KaDy2. Ottelu alkaa päänurmella klo 19.00! Tervetuloa kannustamaan,kioski palvelee!!