Erotuomarikurssi maaliskuussa Äänekoskella
Julkaistu: 13.02.2018 00.00

Erotuomarikurssi maaliskuussa Äänekoskella

Jalkapalloerotuomarin ura alkaa peruskurssista. Koulutus johdattaa osallistujat jalkapallon sääntöihin, jotka ovat yksinkertaisia, mutta samalla monimuotoisia - kuten itse pelikin. Kurssissa on kolme osaa: luentokoulutus, jossa opetellaan säännöt ja niiden tulkintaa, kenttäkoulutus, jossa toimintaa harjoitellaan käytännössä sekä tutustumisottelu, jossa toimitaan erotuomarina oikeassa ottelussa kokeneemman erotuomarin opastuksella. Kaikkiaan koulutus kestää noin 16 tuntia.

Maaliskuussa järjestetään Äänekoskella erotuomarin peruskurssi 23.3-24.3. Koulutuspaikkana on tekonurmen vieressä sijaitseva Hiihtari. Perjantaina koulutusohjelmaa on klo 17-21 ja lauantaina klo 10-17.

Nyt on hyvä tilaisuus tutustua tuomaroinnin perusasioihin. Jos kiinnostusta löytyy, niin ilmoittautuminen on avoinna juniorijalkapallon nettisivuilla. Kurssi on osallistujalle maksuton.

Lisätietoja kurssista Marko Ikonen, p.040-8436560.

Juniorijalkapallossa on paljon joukkueita mukana piirin kilpa- ja alueellisissa sarjoissa. Näiden sarjojen peleihin tuomarit asetellaan piirin kautta ja tuomareiden tulee olla vähintään peruskoulutuksen suorittaneita.

Kurssille ilmoittautuminen suoraan tästä.

Seuran uusimmat

Juniorijalkapallo Huima

minna.porrassalmi@huimajuniorijalkapallo.fi

@huimajuniorijalkapallo