25 joukkuetta piirin alueellisiin-, kilpa- ja harrastesarjoihin
Julkaistu: 15.03.2018 00.00

25 joukkuetta piirin alueellisiin-, kilpa- ja harrastesarjoihin

Ensi kesänä käy Äänekosken jalkapallokentillä aikamoinen vilinä toukokuun alusta lähtien, kun piirin sarjatoiminta pääsee käyntiin.

Juniorijalkapallon joukkueita sarjatoiminnassa nähdään peräti 24 joukkueen verran. Toiminta kattaa ihan pienistä junioreista naisten piiriliigaan ja miesten kakkosjoukkueen HuiPan toimintaan saakka.

Kilpasarjoissa kamppailee kolme tyttöjoukkuetta sekä kolme poikajoukkuetta sinikeltaisissa väreissä. Lisäksi C-tytöt ja B-pojat pelaavat alueellista sarjaa kaudella 2018.

Peli-iltasarjoihin ilmoittautui seitsemän tyttöjoukkuetta ja yhdeksän poikajoukkuetta. Poikien 2010 ikäluokassa juniorijalkapallon alla pelaa kolme joukkuetta: Huima keltainen, Huima sininen ja Huima Urho. Huima Urho joukkue harjoittelee ja pelaa pelinsä Suolahden päässä, missä toimintaa kehitetään kattavammaksi kevään ja kesän aikana.

Laadukkaan ja monipuolisen toiminnan puolesta puhuu ikäluokkien ilmoittautuminen sekä kilpa- että harrastesarjan peleihin. Näin taataan jokaiselle pelaajalle sopivan tasoisia pelejä kauden aikana.

Miesten edustusjoukkue jatkaa pelejä kolmosdivarissa tällä kaudella. Luvassa on kovia kamppailuja ja hyvää meininkiä uuden valmentajan johdolla.

Junioreiden pelipäiviä ja aikatauluja on helppo seurata viikoittain nettisivujemme etusivulta. Runsaan tarjonnan takia varmasti löytyy jokaiselle katsojalle jännittäviä pelejä kauden 2018 aikana. Kentillä tavataan!

Seuran uusimmat

Juniorijalkapallo Huima

minna.porrassalmi@huimajuniorijalkapallo.fi

@huimajuniorijalkapallo