Juniorijalkapallon valmennuslinjaus
Julkaistu: 02.05.2018 00.00

Juniorijalkapallon valmennuslinjaus

Avauspotkun yhteydessä järjestetyssä toimijoiden tapaamisessa julkistettiin juniorijalkapallon uusi valmennuslinjaus. Linjausta on rakennettu kevään aikana Palloliiton Keski-Suomen piirin johtaman Piiritutor-ohjelman avulla, jossa juniorijalkapallo oli mukana viiden keskisuomalaisen jalkapalloseuran kanssa. Julkaistamistilaisuudessa oli mukana myös Keski-Suomen piirin kehitysjohtaja Ali Kangas-Hynnilä.

Valmennuslinjauksen tarkoituksena on auttaa ja toimia ohjenuorana valmennuksellisissa sekä kasvatuksellisissa asioissa valmentajille ja toimijoille. Linjauksessa käsitellään pelaajan opettamista ja oppimista ikäluokittain taidon, valmennuksen, pelaajakehityksen sekä fyysisen ja henkisen valmennuksen näkökulmasta. Kasvatukselliset asiat huomioidaan sekä, yksilön, että joukkueen näkökulmasta.

Ensimmäisessä vaiheessa linjaus on suunnattu alle 11-vuotiaden toimintaan. Tavoitteena on, että ensi syksynä on valmiina koko junioritoimintaa kattava ja yhtenäistävä valmennuslinjaus.

Valmennuslinjaus on näkyvillä Juniorijalkapallon nettisivuilla, toiminta-otsikon alla. Suoraan linjaukseen pääsee tästä.


Käyttäytymisen 1,2,3 tälle kaudelle!

Seuran uusimmat

Juniorijalkapallo Huima

minna.porrassalmi@huimajuniorijalkapallo.fi

@huimajuniorijalkapallo