Juniorijalkapalloa Suolahdessa
Julkaistu: 11.05.2018 00.00

Juniorijalkapalloa Suolahdessa

Huiman juniorijalkapallon toiminta Suolahden urheilukentällä aloitetaan ensi viikon tiistaina 15.5.

Muutaman vuoden ajan Suolahdessa on toiminut ritari- ja prinsessafutis sekä viime talvena saimme kokoon talviritari- ja prinsessaryhmätoiminnan. Tänä kesänä ritarit ja prinsessat harjoittelevat tiistaisin klo 17 Suolahden urheilukentällä, alkaen 15.5.

Viime vuonna perustettiin 2010 syntyneiden poikien joukkue, joka kantaa nimeä Huima Urho. Tänä vuonna on tavoitteena saada kasattua 2011 syntyneiden joukkue myös Suolahden päähän. Tällä tavoin toiminta saataisiin lähemmäksi pelaajien asuinpaikkaa, kun taas yhteistyö Äänekoskella toimivan joukkueen kanssa tuo mahdollisuuksia mm. harjoituspeleihin, lisäharjoitteluun ja turnausyhteistyöhön.

Täysin uutena toimintana aloitetaan tyttöfutis. Vuorolle ovat tervetulleita 2007-2005 syntyneet jalkapallosta kiinnostuneet tytöt, aiempaa kokemusta jalkapallosta ei tarvitse olla. Tämän ryhmän tavoitteena on liikuttaa tyttöjä jalkapalloa pelaten sekä helppojen harjoitteiden avulla harjoitella jalkapallon perustaitoja. Toiminta alkaa tiistaina 15.5. klo 18 Suolahden urheilukentällä.

Lisätietoa toiminnasta löytyy nettisivuiltamme tai minna.porrassalmi@huimajuniorijalkapallo.fi.

Tervetuloa mukaan!


Seuran uusimmat

Juniorijalkapallo Huima

minna.porrassalmi@huimajuniorijalkapallo.fi

@huimajuniorijalkapallo