Futisleiri 2018 täynnä toimintaa
Julkaistu: 06.08.2018 00.00

Futisleiri 2018 täynnä toimintaa

Tämän vuoden Futisleiri järjestettiin 1-3.8. Liikuntapuistossa.

Ensimmäisenä päivänä ohjelmassa oli aamulla harjoitukset tekonurmella. Ruokailun jälkeen kisailtiin tietovisassa, jossa oli kiperiä kysymyksiä jalkapallon säännöistä. Iltapäivällä suunnattiin lähimaastoihin futissuunnistamaan. Suunnistuksessa etsittiin 12 rastia Liikuntapuiston maastoissa palloa kuljettamalla. Kaikki joukkueet suoriutuivat tehtävästä kuumasta kelistä huolimatta ja palkintona suorituksesta nautittiin viilentävää jäätelöä suunnistuksen jälkeen.


Torstaiaamuna harjoiteltiin aamu- ja iltapäivällä kuumalla tekonurmella. Harjoituksia muokattiin keliin sopivaksi, käyttäen sadettajaa apuna. Harjoitusten väliin mahtui pientä pohdiskelua ryhmätyön merkeissä. Ryhmätyön aiheena oli miettiä mukavia ja positiivisia asioita jalkapalloharjoittelussa ja -peleissä. Ryhmäläiset listasivat asioita yllin kyllin, mutta tärkeimmäksi nousivat joukkuehenki ja kannustavat kaverit. Ryhmätyön tulokset lähetetään kaikille juniorivalmentajille tiedoksi, näin valmentajat saavat arvokasta tietoa suoraan pelaajilta.


Perjantaipäivä alkoi tutusti harjoituksilla ja iltapävän osuus oli omistettu kokonaan pelaamiselle. Pelaajat jaettiin neljään joukkueeseen, kaksi pienemmistä ja kaksi isommista pelaajista. Joukkueet hoitivat itsenäisesti alkuverryttelyt sekä pelitaktiikan luomisen joukkueelleen. Ensin pelattiin 2x15 min oman ikäisiä vastaan ja lopuksi 10 min erät isommat pelaajat vastaan pienemmät pelaajat. Peliosuus sujui loistavassa yhteishengessä ja pelitkin olivat tasaisia.


Futisleirin ruokailupaikkana toimi Hiihtari ja loistava keittiötiimi Viivi ja Anni, loihtivat maistuvat ruoat päivittäin. Isot Kiitokset heille!

Iso Kiitos Futisleirin loistaville valmentajille: Miikka, Ville K, Ville H, Mikko ja Ari sekä apulaiset Ada ja Wilhelmiina. Ja tietenkin kiitos kaikille mukana olleille pelaajille, upea ryhmä.

Tavataan taas Futisleirillä 2019!

Seuran uusimmat

Juniorijalkapallo Huima

minna.porrassalmi@huimajuniorijalkapallo.fi

@huimajuniorijalkapallo