Juniorijalkapallokausi 2018
Julkaistu: 09.10.2018 00.00

Juniorijalkapallokausi 2018

Juniorijalkapallokausi 2018

Tämä kausi jää muistoihin muutamastakin historiallisesta asiasta.

Tämän kauden lopussa kokonaispelaajamäärä menee yli 500 pelaajan ensimmäistä kertaa Huiman historian aikana. Luvussa on mukana juniori- sekä aikuispelaajat. Juniorijalkapalloilijoiden määrä menee kirkkaasti yli 400 pelaajan.

Sarjatoiminnassa on mukana piirin eri tasoilla 27 joukkuetta. Useampi joukkue on mukana kahdella joukkueella ja poikien 2010 ikäluokassa sarjoissa on mukana peräti neljä joukkuetta: Huima keltainen, Huima sininen, Huima Urho ja Huima Urho sininen. Palloliiton alueellisissa sarjoissa oli mukana sekä tyttö- että poikajoukkue: T15 ja P17. Huiman joukkueet pelasivat yli 400 virallista ottelua kauden aikana.

Menestystä saatiin myös maistella, kun B-pojat pelasivat syyskierroksen puhtaalla pelillä itsensä ensi kaudeksi B-poikien alueelliseen kakkosdivisioonaan.

Tyttöpuolella tehtiin historiaa, kun Huiman kautta aikain ensimmäisestä piirinmestaruudesta tyttöpuolella vastasivat T05 joukkue D-tyttöjen sarjassa.

Kesäkuussa pelattiin juniorijalkapallon järjestämä Huima Lattiapinnoite-turnaus, johon osallistui yli 50 joukkuetta. Viikonlopun aikaan kertyi yli 100 peliä, joissa maaliverkkoja heiluteltiin upean aurinkoisessa säässä 556 kertaa.

Kauden aikana joukkueet ovat käyneet ahkerasti turnauksissa ympäri Suomea, mm. Kokkolassa, Ilmajoella, Jyväskylässä, Helsingissä, Vaajakoskella, Siilijärvellä. Ulkomaan turnauksiin tänä vuonna osallistuivat P06 joukkue Pärnussa Virossa ja T07 ja T05 joukkue Umeåssa Ruotsissa.

Peli- ja harjoitustoiminnan lisäksi kauden aikana järjestettiin runsaasti muuta toimintaa. Uutena toimintana aloitettu kummitoiminta yhteistreenien muodossa sai hyvää palautetta joukkueilta. Futisleirillä täyttyi innokkaista pelaajia ja tekeminen oli hauskaa ja mielekästä. Joukkueiden innoikkaimmilla harjoittelijoilla on ollut mahdollisuus osallistua lisäharjoitteluun: taitoharjoitteluun, maalivahtiharjoitteluun sekä taitotapahtumaan.

Isot kiitokset kaikille aivan upeasta ja hyvin menneestä kaudesta 2018!

Seuran uusimmat

Juniorijalkapallo Huima

minna.porrassalmi@huimajuniorijalkapallo.fi

@huimajuniorijalkapallo