Juniorijalkapallo tekee hyvää
Julkaistu: 16.05.2019 00.00

Juniorijalkapallo tekee hyvää

Juniorijalkapallo lahjoitti palloja sekä varusteita hyväntekeväisyyteen hankkeisiin Etelä-Tansaniaan.

Yksi tärkeä lahjoituksien kohde on Empowered Girls Speak Out-hanke. Hankkeessa pyritään lisämään tyttöjen koulutusta ja koulutuksen tasoa. Työkaluna hankkeessa on liikuntakerhot ja erityisesti jalkapallon pelaaminen. EGSO-projektin suurin hyöty ja saavutus on, että hanke toi urheilukentät ja liikuntatuokiot kouluihin ja oppilaiden läsnäolo on lisääntynyt. Oppilaat pitävät liikunnasta ja monet jäävät koulun jälkeen kentille pelaamaan ja leikkimään. Kerhoissa jaetaan myös paljon tärkeää tietoa mm. terveysasioista liikunnan ohella. Tavoitteena on vähentää teiniavioliittoja ja teiniraskauksia ja saada tytöt käymään koulussa. Kerhoissa on pulaa liikuntavälineistä, joten juniorijalkapallo päätti lahjoittaa palloja hankkeeseen.

Pallojen lisäksi mukaan lähti myös t-paitoja, viirejä sekä pallopumppuja. Lahjoitetut varusteet lähtivät matkaan 13.5. Äänekoskelaisen Sanna Kuitusen mukana. Jäädään odottamaan kuvia ja materiaalia lahjoituksen vastaanotosta.

Lisätietoa Empowered Girls Speak Out-hankkeesta https://liike.fi/2018/12/empowered-girls-speak-out-hanke-opettajan-silmilla-katsottuna/?fbclid=IwAR1rD-rxt4r2c3eVn9E1i6uE6A4xwom98KCgZAQv7Veop0XsYLyqoIPvXS0


Seuran uusimmat

Juniorijalkapallo Huima

minna.porrassalmi@huimajuniorijalkapallo.fi

@huimajuniorijalkapallo