P10 Itämeri Cupissa
Julkaistu: 06.08.2019 00.00

P10 Itämeri Cupissa

Huiman P10 osallistui Hangossa järjestettyyn Itämeri Cupiin 3.-4.8. Joukkue oli ensimmäistä kertaa yön yli kestävässä turnauksessa. Peleihin osallistuttiin kahdella joukkueella, Huima keltainen ja Huima sininen, joista kumpikin voitti kaikki ottelunsa. Niinpä pojat pelasivat "loppuottelun" toisiaan vastaan päätyen 7-7 tasapeliin.

Lauantai-iltana rannalla oli iltajuhlat, joissa palkittiin turnauksen tähtipelaajat, yksi joka ikäluokasta. Saimme juhlia Huiman Mico Sarjan tultua valituksi P9 sarjan tähtipelaajaksi. Rannalla käytiin myös Rantarankkariskaba. Tähänkin pojat osallistuivat kahdella joukkueella, joista HuiSia voitti kisan ja HuiKea tuli toiseksi. Kaiken kruunasi vielä aikuisten HuiSia -joukkueen voitto. Rannalla myös juostiin hippaa, painittiin, syötiin lettuja ja useat hurjapäät kävivät myös uimassa vaikka ilta loppua kohden oli jo aika viileä.

Sitten maittoikin hyvin uni koulumajoituksessa, joillekin aikuisille ohuella patjalla vähän huonommin. Mutta kaikille jäi turnauksesta hyvä mieli, järjestelyt toimivat hyvin ja kentällä oli hyvä henki. Saimme jopa ruuat kentän laidalle, eikä tarvinnut kiireellä ajella koululle. Hieno kokemus pojille kaiken kaikkiaan.

Seuran uusimmat

Juniorijalkapallo Huima

minna.porrassalmi@huimajuniorijalkapallo.fi

@huimajuniorijalkapallo