Kesätöissä juniorijalkapallossa
Julkaistu: 10.08.2020 00.00

Kesätöissä juniorijalkapallossa

Tänä kesänä juniorijalkapallon kesäapulaisiksi palkattiin kaksi kesätyöntekijää Adeliina ja Vilma.

Reippaat kesätyöntekijät ovat olleet apuna juniorijalkapallon järjestämissä tapahtumissa: Huima Lattiapinnoite-turnauksessa, Huiman futisleireillä sekä Liverpool-leirillä. Lisäksi pienille pelaajille järjestetyissä Umbro-pelipäivissä ovat apulaiset olleet isossa roolissa.

Huiman Futisleirillä Adeliina ja Vilma olivat mukana valmennuksessa ja leiriohjelman läpi viemisessä. Leirejä järjestettiin tänä vuonna kaksi, joten hommaa on kyllä riittänyt. Kaksipäiväinen Huima Lattiapinnoite turnaus tarjosi monenlaista tehtävää keittiöapulaisesta kenttäjärjestelyiden hoitamiseen.

”On ollut mukavaa, kun on ollut erilaisia työtehtäviä, lisäksi meidät kesätyöläiset on otettu hyvin vastaan ja olemme saaneet myös vaikuttaa tehtäviin ja tekemiseen”, mietti Vilma kesätyöajastaan juniorijalkapallossa.

Samoilla mietteillä jatkaa myös Adeliina ” Työympäristö on tuttu ja yhteistyö pelaa. Mukavaa oli toimia pienten kanssa ja huomata miten tulevaisuuden pelaajat kehittyvät ja mikä into heillä on jalkapalloa kohtaan”

Junioripäällikön mielestä kesätyöntekijöiden palkkaus on ilman muuta tarpeellista, jotta tapahtumia saadaan toteutumaan. Esimerkiksi leirit järjestetään päiväsaikaan ja tuo ajankohta tuo omat haasteet valmentajien paikalle saamiseksi. Tämä kesänä Vilma ja Adeliina ovat suoriutuneet annetuista tehtävistä enemmän kuin kiitettävästi.

Juniorijalkapallo tukee nuoria myös muutoin kuin kesätyöläisiä palkkaamalla. Nuoria pelaajia käytetään juniorijalkapallon peli-iltasarjojen pelien pelinohjauksessa. Nämä pelinohjaajat saavat viheltämistään peleistä palkkion ja parhaimmillaan ahkerat viheltävät ansaitsevat ihan kesätyöansiot kauden aikana. Pelinohjaaja-koulutusta järjestetään keväisin uusille pelinohjaajille, kurssin suorittaminen on vaatimuksena pelien viheltämiselle.

Seuran uusimmat

Juniorijalkapallo Huima

minna.porrassalmi@huimajuniorijalkapallo.fi

@huimajuniorijalkapallo