Huima kesäduuni 2021
22.9.2021 12:48 Uutiset / Pääsivusto

Huima kesätyö 2021

Huiman juniorijalkapallo palkkasi 6 kesätyöntekijää kesälle 2021 avuksi pienimpien pelaajien harjoituksiin, Huiman futisleireille sekä Huiman järjestämään Lattiapinnoite-turnaukseen, joka todellakin vaati muutamia apukäsiä.

Kesätyöntekijöiden palkkaaminen onnistui yhteistyössä paikallisten yritysten kanssa ja kesäduunin pääyhteistyökumppanina toimi Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto Poke.

Jokaisen kesätyöntekijän työjakso oli kestoltaan 60 tuntia ja työaika jakautui moniin eri tapahtumiin, joista osa jo edellä mainittiin. Työaikoihin pystyi myös vaikuttamaan itse jonkin verran. Kolmen työntekijän kesätyöjakso oli jo kesä-heinäkuussa ja lopun kolmen heinä-elokuussa. Muita työtehtäviä olivat esimerkiksi pienimpien Niskanen-pelipäivissä avustaminen, futisleirien suunnittelu ja ruoanlaitto futisleireillä.

Kesätyöjaksot olivat molemmat onnistuneita, vaikka toisen kesätyöjakson futisleireistä toinen peruuntui. Sen sijaan tunnit saatiin täyteen korvaavilla työtehtävillä, kuten tämän jutun kirjoittamisella ja ylimääräisen pelipäivän suunnittelulla pienemmille pelaajille.

Työ on ollut monipuolista ja antoisaa sekä opettavaista. Lasten kanssa työskentely ja toimiminen on ollut mukavaa ja siitä on saanut paljon kokemusta tulevaisuutta ajatellen. Kesäduunarit suosittelevat nuoria hakemaan rohkeasti myös sellaisiin työpaikkoihin, jotka tuntuvat aluksi haastavilta. Huiman kesäduunissa vaadittiin heittäytymistä, reippautta ja hyviä sosiaalisia taitoja, koska työ on ihmisläheistä. Joskus haastavaa oli juuri lasten kanssa toimiminen, koska usein lapsia oli todella monta ja jokainen heistä on erilainen.

Haasteista huolimatta kaikki sujui hyvin ja jokainen oppi varmasti jotain uutta!

Huiman juniorijalkapallo kiittää kaikkia yhteistyökumppaneita, jotka mahdollistivat Huima kesäduunin 2021 ja toivottaa jokaiselle hyvää loppukesää!

Kesätyöläiset Anni Hyytiäinen, Viivi Rautiainen ja Miska Huttunen

Tukijoina Huiman juniorijalkapallon kesäduuni-hankkeessa olivat Poke (Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto), Windocon oy, Jamertek oy, OP Koti, Rakennusliike Porrassalmi oy, Pinnoitus Pylväinen oy, K-Market Markkamäki&Karhunlähde, Patera oy ja Pohjantähti.


   
Lisää uutisia
Huima Juniorijalkapallo
«  Lokakuu   »
Kategoriat