17
TOU
19.00
HuimaUrho, Miesten Kolmonen

Komeetat - Huima Urho   

Jyväskylä, Comets Park TN

​HuimaUrho matkaa huomenna Comets' Parkille!


Perjantai-iltana on tarjolla taattua jalkapalloviihdettä, kun Kolmosen viidennen kierroksen ottelussa kohtaavat Komeetat ja HuimaUrho. Ottelu pelataan Kotalammen Liikuntapuistossa eli Comets' Parkilla, josta Komeetat ovat viimeisen kymmenen vuoden aikana rakentaneet itselleen oman kodin.

Joukkueita erottaa ennen huomista ottelua vain yksi piste. Isännät ovat napanneet neljästä pelistä kaksi tappiota ja kaksi voittoa, joista jälkimmäinen tuli tiukan taistelun jälkeen viikko sitten sarjaa johtaneelle KeuPalle. Ensimmäinen taas oli heti sarjan avauskierroksella, kun joukkue löi vaikean talven jälkeen epäilijöille luun kurkkuun kaatamalla vieraissa ViPan. HuimaUrho taas koki viikko sitten kauden avaustappionsa, kun Blackbird kävi näyttämässä nuorelle joukkueelle kaapin paikan. Sitä edelsivät kuitenkin hyvä tasapelipiste Rangersin vieraana ja kotivoitto derbyssä ViPaa vastaan.

Joukkueet kohtaavat huomenna ensimmäistä kertaa kilpailullisessa ottelussa. Talvelta takana on yksi treenipeli, joka päättyi Komeettojen voittoon. Komeetat pelasivat kaksi vuotta sitten peräti kaksi sarjatasoa äänekoskelaisia ylempänä, eli Kakkosessa. He putosivat viime kaudelle kuitenkin takaisin Kolmoseen ja pelaavat tällä tasolla nyt neljättä kauttaan. Vaikka joukkue onkin muuttunut valtavasti parin vuoden takaisesta, voidaan sen edelleen sanoa olevan hitusen HuimaUrhoa kokeneempi tältä sarjatasolta.


Kuten Komeetat omassa ennakossaan on jo kertonut, löytyy molemmilta puolilta mielenkiintoisia tarinoita tähän matchupiin. Komeettoja kipparoi Huiman kasvatti Perttu Huntus, joka pelaa jo kuudetta kauttaan vaaleansinisissä. Hän onkin tuoreen edustusjoukkueen tietynlainen ruumiillistuma ja yksi pitkäaikaisimmista pelaajista. HuimaUrhon kapteeni Jaakko Ruuska vietti Komeettojen riveissä kolme kautta, Juho Honkonen paukutteli maaleja joukkueessa neljän kauden ajan ja tiistaina paluun pelikentille tehnyt Riku Ripatti oli joukkueen matkassa yhden kauden ajan.

Huomenna kannattaa siis ehdottomasti matkata seitsemäksi Kotalammelle ja tulla seuraamaan kiihkeää Kolmosen kamppailua!

Juniorijalkapallo Huima

minna.porrassalmi@huimajuniorijalkapallo.fi

@huimajuniorijalkapallo