5
HEI
20.00
HuimaUrho, Nelonen

Rangers - Huima Urho   4 - 0

Säynätsalo, Jyväskylä. Säynätsalo TN

HuimaUrho vierasotteluun haastamaan sarjakärkeä!

HuimaUrho pääsee tänään keskiviikkona heti nollaamaan viime perjantain kauden avaustappion, sillä edessä on yksi kauden kovimmista haasteista. Vieraskentällä vastassa on kaikki kahdeksan otteluaan voittanut Rangers. HuimaUrholla on kahdeksan pelin jälkeen kasassa "rekordi" 4-3-1 eli 15 pistettä, joka oikeuttaa kolmanteen sijaan ja on 9 pistettä sarjakärkeä perässä. Rangers on iskenyt sarjassa maaleja murskaavalla teholla, peräti 47 eli lähes kuusi per ottelu! HuimaUrholla taas on sarjassa vähiten päästettyjä maaleja, eli sarjan parhaan hyökkäyksen ja puolustuksen mittelö tulee olemaan äärimmäisen mielenkiintoinen.

Tällä viikolla Rangersiin liittyen kuului siirtouutisia, sillä yksi joukkueen parhaista pelaajista Benno Hanslian siirtyi kaksi sarjaporrasta ylemmäs FC Vaajakosken riveihin. Rangers siis on hieman heikentynyt alkukaudesta, mutta joukkuetta voi silti luonnehtia Nelosen tasolle tähtisikermänä, jossa on rutkasti kokemusta paljonkin korkeammilta sarjatasoilta. Joukkueen avainpelaajista esimerkiksi maalivahti Olavi Hetemäki, puolustaja Aleksi Kaakinen sekä äänekoskelaistaustainen keskikenttäpelaaja Santtu Laaksonen ovat ehtineet pelaamaan mittavat urat Kakkosessa ennen siirtymistään Rangersiin.

Tämän illan ottelu on jälleen HuimaUrhon nousuhaaveiden kannalta äärimmäisen tärkeä, ja ennakkoon kauden kovimmasta pelistä jokainen piste olisi plussaa. Kokoonpanossa tulee olemaan jonkin verran muutoksia perjantaihin nähden ja jalkeilla tulee olemaan jälleen laadukas nippu. Suuntaa siis illalla Säynätsaloon ja saavu kannustamaan HuimaUrho yllätysvoittoon!


Sarjataulukko näyttää ennen ottelua tältä:Ottelu Palloliiton Tulospalvelussa

Tilastot
Rangers

4 - 0

(1-0)
43'MaaliKauppinen Niklas
53'MaaliAbahassine Zakaria
69'MaaliLohi Niko
74'MaaliMatilainen Mikko

Juniorijalkapallo Huima

minna.porrassalmi@huimajuniorijalkapallo.fi

@huimajuniorijalkapallo