HuimaUrho, Harjoitusottelut

Huima /Urho - HoDy  2 - 1

Äänekosken Ylipainehalli

HuimaUrholle maukas voitto kuumasta ottelusta!

HuimaUrhon edustusjoukkue nappasi torstaina komean taistelun jälkeen 2-1 -voiton Holstin Dynamosta. Ottelusta ei missään nimessä puuttunut tunnetta ja kortit viuhuivat molemmille joukkueille todella tiheään tahtiin.

Ottelu alkoi kotijoukkueen kannalta varsin mallikkaasti, kun jo neljännellä minuutilla Mo Bisaria rikottiin rangaistusalueella näppärästi pelatun vastahyökkäyksen päätteeksi. Pallo oikeutetusti pilkulle josta Jeremias Heinonen ampui sen sisään HuimaUrhossakin esiintyneen HoDy-maalivahti Eeli Mäkelän selän taakse.

Ensimmäinen jakso kulki muuten vahvasti vieraiden hallinnassa. HuimaUrholla oli ensimmäistä kertaa testissä kolmen topparin muodostelma, joka aiheutti omat haasteensa sekä pallolliseen että varsinkin pallottomaan pelaamiseen. Vieraat saivat pidettyä palloa välillä pitkiäkin jaksoja pääsemättä kuitenkaan vaarallisille maalipaikoille. Kotijoukkueen vastahyökkäykset olivat taas ajoittain hyvinkin vaarallisia ja mahdollisuuksia olisi ollut useampaankin osumaan. Tauolle siirryttiin kuitenkin 1-0 -tilanteessa.

HoDy iski heti toisen jakson alkuun tasoituksen, kun 48 minuutin kohdalla pelaaja-valmentaja Yari Pishkoh puski pallon voimalla lähietäisyydeltä verkkoon. Tämän jälkeen pelinkuva hieman tasoittui, ja HuimaUrhokin sai painettua pidempiä hyökkäyksiä vastustajan päätyyn. 66 minuutin kohdalla se palkittiin, kun Joni Terho revittiin hyvässä maalipaikassa kentän pintaan. Tuloksena jälleen rankkari, jonka mies itse ampui varmasti sisään.

Noin vartti tästä ja HuimaUrho joutui alivoimaiseksi Riku Rautiaisen toisen varoituksen myötä. Joukkue kuitenkin taisteli esimerkillisesti ja piti johdon loppuun saakka ja pääsi juhlimaan voittoa!

Suuret kiitokset HoDylle vierailusta ja jälleen varsin runsaalle yleisölle!

Pelit jatkuvat kakkosjoukkueen osalta jo huomenna lauantaina, kun Petäjävedellä pelattavassa turnauksessa ottelut alkaa HuimaUrhon osalta kello 10.35. Otteluita tulee turnauksessa peräti neljä, joten todella tiukka päivä on tulossa! Edustusjoukkueen viimeinen harjoitusottelu ennen sarjakauden alkua pelataan perjantaina 21.4. JJK/3:a vastaan. Tervetuloa silloinkin seuraamaan!

Tilastot

2 - 1

HoDy
(1-0)
4'MaaliHeinonen Jeremias