14
KES
19.00
HuimaUrho, Miesten Kolmonen

ViPa - Huima Urho   

Laukaa, Vihtavuori LP TN

Tänään edessä kauden toinen derby!

Keski-Suomen pienten kaupunkien tutut kiistakumppanit Vihtavuoren Pamaus ja HuimaUrho kohtaavat tänään kauden toisessa otatuksessa. Tällä kertaa pyhättönä toimii vihreän puoliskon kotikenttä eli Vihtavuoren Liikuntapuiston tekonurmi!

ViPan kausi on lähtenyt vahvan talvikauden luomia odotuksia heikommin käyntiin. ViPa on ollut HuimaUrhon kanssa samassa veneessä sen suhteen, että maalinteko on tökkinyt kohtalaisen pahasti ja tällä hetkellä kasassa on kuusi maalia. Joukkue onnistui voittamaan ensimmäisestä seitsemästä pelistään vain yhden, mutta nyt heti kesäkierroksen alkuun joukkue otti erittäin merkittävän voiton vieraspelissä Komeettoja vastaan. HuimaUrho taas selätti kolmen vaikean tappion putken ottamalla kaksi hienoa kotivoittoa peräkkäin, ja tälle putkelle lähdetään hakemaan nyt jatkoa Vihtavuoresta!


Kauden ensimmäisen kohtaamisen HuimaUrho vei nimiinsä Äänekoskella lukemin 3-1 ja silloin voiton pääarkkitehtina kynää heilutteli kaksi maalia iskenyt Mo Bisar. Äänekoskelaiset ovat pärjänneet keskinäisissä otteluissa muutenkin varsin mallikkaasti, vaikka talvikauden treenipeleistä toisen ViPa onnistuikin ottamaan nimiinsä. Tunnetta, tahtoa ja taistelua näistä kohtaamisista ei ole koskaan puuttunut. Derbykiima näkyy kentällä pienenä ylimääräisenä latauksena eikä katsomoissakaan epäröidä pitää meteliä puolin ja toisin. Hieno jalkapalloilta on siis huomenna tulossa!

Ottelu alkaa Vihtavuoressa kello 19:00. Nyt kannattaa ehdottomasti saapua paikalle kannattamaan HuimaUrho derbyvoittoon! 💙


Ottelun tiedot Palloliiton Tulospalvelussa

Juniorijalkapallo Huima

minna.porrassalmi@huimajuniorijalkapallo.fi

@huimajuniorijalkapallo