31
TOU
18.30
HuimaUrho, Miesten Kolmonen

Huima Urho - HoDy  

Äänekoski, Keskuskenttä N

Huomenna avataan edustuksen kausi pääkentällä!

HuimaUrhon edustus pääsee huomenna jatkamaan taivaltaan Miesten Kolmosessa, kun se kohtaa Äänekosken Keskuskentän nurmella Holstin Dynamon. Joukkue lähtee korjaamaan kurssiaan kolmen peräkkäisen tappion jäljiltä, ja mikä olisikaan parempi paikka tehdä sitä kuin kauan odotettu paluuottelu pääkentälle!

HuimaUrhon positiivinen alkukausi on viimeisen kolmen ottelun myötä todella kääntynyt hieman mollivoittoiseksi. Lähes vastaavassa tilanteessa on ollut huomisen vierailija HoDykin, toki he saalistivat kauden ensimmäiset pisteensä viime viikolla kaatamalla Komeetat. Tuo tulos näytti jälleen sitä, että sarjan tulokset menevät erittäin vahvasti ristiin, ja jokaisella voitolla on suuri merkitys!


HuimaUrho ja HoDy nousivat molemmat täksi kaudeksi Nelosesta Kolmoseen. Keskinäisiä otteluita joukkueilla on siis takana jo reilusti. Viime kaudella sarjapeleissä voitot menivät molemmissa peleissä vierasjoukkueelle, ja äänekoskelaisille varsin lämpimiä muistoja tarjosi tuo kuuluisa syyskuinen Säynätsalon ilta, jossa HuimaUrho varmisti sarjanousunsa. Lisäksi HuimaUrho kaatoi HoDyn maaliskuussa harjoitusottelussa varsin mallikkaalla esityksellä.

HuimaUrholla on nyt edessään kaksi peräkkäistä kotipeliä, joista pisteet maisuisivat erityisen hyvältä. Nyt kannattaa siis ehdottomasti suunnata Liikuntapuistoon ja tulla kannustamaan siniset voittojen tielle!

MITÄ: HuimaUrho-HoDy, Miesten Kolmonen, 7. Kierros
MISSÄ: Äänekosken Liikuntapuiston Keskuskentällä
MILLOIN: Perjantaina 31.5. 18:30
MITÄ MAKSAA: 5/2€, alle 16-vuotiaat ilmaiseksi

Tervetuloa!


Ottelun tiedot Palloliiton Tulospalvelussa

Juniorijalkapallo Huima

minna.porrassalmi@huimajuniorijalkapallo.fi

@huimajuniorijalkapallo