HuimaUrho, Miesten Kolmonen

KeuPa - Huima Urho

Keuruu, Keskuskenttä N

​HuimaUrho jäi tyhjin käsin Keuruun reissulla.

Sarjan kärkipaikkaa jakava KeuPa piti ennakkosuosikin asemastaan tiukasti kiinni, ja kaatoi HuimaUrhon selkein luvuin 3-0. Täten HuimaUrho pelasi kolmannen peräkkäisen maalittoman ottelunsa ja kärsi samalla kolmannen peräkkäisen tappion.

KeuPa rokotti erityisen vahvasti erikoistilanteista. Jo 12:n minuutin kohdalla Markos Nadinic pääsi nikkaamaan sivuvapaapotkun verkkoon ja siirsi kotijoukkueen sitä myöten johtoon. Maalin jälkeen vieraat saivat peliään hieman enemmän kasaan, ja sai luotua muutamia puolittaisia maalipaikkoja. Muutama hyvä kuti saatiin maalia kohti, mutta KeuPan veskari Jussi Kantalainen sai tilanteet hoidettua. Puolen tunnin kohdalla KeuPa iski jälleen, tällä kertaa kulmapotkussa selkeästi korkeimmalla ollut Hassani Karera kasvatti kotijoukkueen johdon jo kahteen. Tämän jälkeen isännät pääsivät vielä kerran rankaisemaan, kun Juan Ignacio Falcon viimeisteli Huhon pallonmenetyksestä syntyneestä läpiajosta varmasti.

Toiselle jaksolle Huho lähti tosissaan tekemään vielä peliä, vaikka lukemat taululla olivatkin karut. Pallonhallinta oli vierailla, ja maalipaikkojakin syntyi enemmän kuin isännille. Vaarallisimpina Michael Dukan puolittainen läpiajo jonka Kantalainen torjui sekä Mo Bisarin vapaapotku joka kolahti ylärimaan. Ajoittain tuntui jo siltä, että vastustajan maali alkaa olemaan kirottu kun maaliton putki jatkuu. Tämä peli oli kuitenkin orastavan tappioputken selkeästi pirtein esitys, joten joukkue voi lähteä jälleen paremmalla itseluottamuksella ensi viikkoon, jolloin palataan jälleen kotikentälle! 💪

KeuPalle onnittelut voitosta, kiitokset tapahtuman järjestämisestä ja ennen kaikkea erittäin laadukkaan nurmikentän ylläpidosta. Erityiskiitos myös Keuruulle matkanneille vieraskannattajille. Bussilastillinen porukkaa piti hyvää ääntä ja antoi siten merkittävää tukea joukkueelle. Vastaavia reissuja toivotaan ehdottomasti lisää jatkossakin! 💙