Kärkitaistelussa kaatui JJK
Julkaistu: 21.06.2017 00.00

C-02 Pojat kohtasivat kärkitaistelussa JJK 02 Redin tiistaina 20. kesäkuuta. Ottelu alkoi varsin tasaisissa merkeissä molempien totutellessa kosteaan Äänekosken päänurmen pintaan. Kahdeksan minuutin pelin jälkeen Huimalle tarjottiin paikkaa mennä johtoon kun JJK:n puolustaja torjui kädellään maalia kohtin menevän pallon. Tilanteesta seuranneen rankkarin vieraiden maalivahti kuitenkin torjui. Taukolukemat 1-0 kotijoukkueen Anton Lönnqvist maalasi 28 minuutin kohdalla.

Toisella jaksolla Huima sai peliä paremmin hallintaan vieraiden keskittyessä lähinnä rikkomaan kaksinkamppailutilanteissa. Kuitenkin ehkä hieman yllättäenkin pääsi oikealta laidalta läpi vieraiden Tuukka Ässämäki joka nosti pallon maalivahti Miika Leppäsen yli maaliin kun peliä oli pelattu 56 min. Vieraiden jatkaessa rikkeitään sai Huima vapaapotkun lähes puolesta kentästä 65 minuutin kohdalla. Vaparin roikotti reppuun Jami Ojanen vastustajan maalivahdin keskittyessä palloa tavoitelleeseen Antoniin. Kahdeksan minuuttia myöhemmin pääsi taas Anton nokikkain maalivahdin kanssa paitsioltakin haiskahtaneessa tilanteessa. Vihellystä kun ei kuulunut viimeisteli Anton varmasti toisensa. Kahden minuutin päästä edellisestä sama mies viimeisteli hattutemppunsa loppulukemiin 4-1 päättyneessä taistossa. Huiman puolustus ansaitsee myös ehdottomasti maininnan johtohahmonaan loistavasti pelannut Simo Kähkönen.

Viikkoa aiemmin Huima kävi PaRin vieraana Palokassa. Tuossa pelissä Huima takoi hurjat lukemat taululle jo ensimmäisellä jaksolla (0-8) Vierailu päättyi lopulta murskalukemiin 2-13. Maaleista vastasivat Jeremias Heinonen 5, Petrus Lukkari 2, Sami Hämäläinen 2 sekä maalit mieheen tehneet Anton Lönnqvist, Miska Rautiainen, Pyry Lukkari ja Jere Laitinen

Sarjatauolle Huima jää yhden ottelun muita vähemmän pelanneena koska ensi viikolle kaavailtu peli JJK:n 03 joukkuetta vastaan siirrettäneen elokuun alkuun koska Huima matkaa seuraavaksi Ruotsiin Piteå Summer Gamesiin juuri samana päivänä kun peli olisi ollut. Tiivistyksenä alkukauden voisi sanoa olleen varsin onnistunut. Sarjakärjessä tappiottomana oleva Huima on päästänyt vähiten maaleja omiin kuudessa ottelussaan.