Julkaistu: 01.05.2018 00.00

Kauden eka turnaus pelattu


Huima 08-tyttöjen kauden ensimmäinen turnaus oli 29.4. Petäjäveden Kyläseppäcup 09 syntyneiden poikien sarjassa.

Hieman kolea, mutta aurinkoinen aamu lähti hyvin käyntiin kun tytöt pyörittivät Keupan pojat solmuun 3-0 voitolla. Aamupäivän toisessa pelissä Palokan Riennon pojat saivat kokea Huiman tyttöjen vyörytyksen. Täydellistä tyttöjen hallintaa, mutta ei ollut sihti kohdallaan ja pojat ottivat niukan 2-1 voiton.

Lounasta jouduttiin jonottamaan turhan pitkään Kyläsepässä joten kiire meinasi tulla seuraavaan peliin. Suoraan juostiin syömisen jälkeen kentälle. Mokelta puuttui aluksi hanskat ja yksi aloitti ilman säärisuojia, mutta kaikesta huolimatta hyvä peli tytöiltä PetPetiä vastaan vaikka hävittiin 2-0. PetPetin joukkueessa pelasi myös 08-poikia.

Maalieron turvin päästiin alkulohkon kakkosena jatkoon. Mikko joutui lähtemään töihin ja loppupeleissä komennon otti Pinjan isä Jani. Välierässä vastaan tuli suvereeni turnausvoittaja ViPa joka otti selvän 6-0 voiton tytöistä. Pronssipelissä vastassa sama tuttu PetPet. Peli oli tasaista vääntöä vielä tilanteessa 2-2, mutta lopulta pojat väänsivät kahden maalin voittoon 4-2.

Neljäs sija kahdeksan joukkueen sarjassa oli hieno suoritus. Turnaus oli hyvää treeniä tulevaan kauteen. Koutsien silmää ilahdutti että jokainen antoi kaikkensa kentällä ja tytöt näyttivät pojille että periks ei anneta. Lisäksi kannustettiin hienosti omia loppuun saakka.

Seuran uusimmat

Juniorijalkapallo Huima

minna.porrassalmi@huimajuniorijalkapallo.fi

@huimajuniorijalkapallo