Huima /Urho - Rangers  1 - 5

Äänekosken Ylipainehalli

HuimaUrho kohtaa Rangersin harjoitusottelussa!

Nelosen hallitseva mestari saapuu Äänekoskelle mittaamaan tasoaan!

HuimaUrhon joulutauko saatetaan tiistaina 17.1. otteluidenkin osalta päätökseen, kun harjoitusottelussa vastaan asettuu Kypärämäki Rangers. Vierasjoukkue kruunattiin kauden 2022 päätteeksi Keski-Suomen miesten Nelosen mestariksi, ja sarjavoittoa voisi luonnehtia lähes suvereeniksi. Rangers ei hävinnyt kauden aikana peliäkään ja menetti vain kaksi pistettä täydestä pistepotista pelaamalla kauden ainoan tasapelinsä kuuden pisteen erolla toiseksi sijoittunutta KaPa-51:ä vastaan.

Rangers on profiloitunut viime vuosina hyvin kokeneeksi joukkueeksi, josta ei juurikaan heikkouksia löydy. Useat joukkueen pelaajat ovat pelanneet merkittävästi korkeammilla sarjatasoilla, kuten Kakkosessa ja jopa Veikkausliigassa. Vierasjoukkueen paidassa voidaan mahdollisesti nähdä myös äänekoskelaista verta, sillä viime kauden joukkueesta esimerkiksi Santtu Laaksonen, Jukka Kosonen ja Lasse Riihuhta ovat aiemmin edustaneet myös Huimaa.

Joukkueiden viime kauden keskinäiset kohtaamiset menivät pistein 0-6 Rangersille. Kevätkaudella HuimaUrho laittoi sarjakärjen hyvinkin tiukille, kun Rangers onnistui Suolahden nurmella vasta pitkällä toisen jakson puolella nousemaan 1-2 voittoon. Syyskaudella taas Rangers iski alivoimaisen HuimaUrhon täydelliseen kanveesiin paukuttamalla toisella jaksolla peräti viisi maalia ja voittamalla ottelun lopulta lukemin 8-3. Tämä harjoitusottelu tulee siis näyttämään jo paljon siitä, että kuinka paljon peliä on saatu edistettyä talven kovan harjoitusjakson aikana!

Ottelu potkaistaan käyntiin Äänekosken Ylipainehallilla kello 19.15 ja siihen on vapaa pääsy. Ota siis kaveri mukaan ja saavu paikalle kannustamaan HuimaUrho toiseen peräkkäiseen voittoon!

Tilastot

1 - 5

Rangers
(0-0)
86'MaaliHeinonen Roni
86'MaalisyöttöHeinonen Jeremias