Sarjatoiminnassa mukana oleville pelaajille tulee hankkia pelipassi, mikä oikeuttaa pelaamaan kotimaisissa sarjoissa ja turnauksissa. Pelipassi hankitaan Palloliiton jäsenrekisteripalvelusta Pelipaikka.

Pelipassin hinta määräytyy ikävuoden mukaan:

2010 ja nuoremmat 25€

2002 - 2009-syntyneet 40€

2001 ja vanhemmat 45€

Lisätietoa pelipassista löytyy täältä. Kirjautuminen Pelipaikkaan tästä.

Vakuutus on pakollinen kaikissa lasten ja nuortensarjoissa. Jos pelaajalla ei ole omaa jalkapallotoiminnan kattavaa vakuutusta, on vakuutus hankittava pelipassin oston yhteydessä. Vakuutuksen hinnat 4€/40€ syntymävuoden mukaan. Palloliiton kautta otetun vakuutuksen tuoteseloste ja vakuutusmäärät löytyvät täältä.

Pelipassit ja Palloliiton kautta hankitut vakuutukset ovat aina voimassa edellisen vuoden joulukuun alusta kalenterivuoden loppuun saakka (1.12.2020 - 31.12.2021). Pelaajan palloid-numero toimii vakuutusnumerona sitä kysyttäessä.

Vahingon sattuessa tietoja löytyy täältä.

Juniorijalkapallolla on vakuutus myös harrastetoimintaan pienten ryhmiin. Tämä vakuutus kattaa ritari- ja prinsessafutiksen sekä aloittavat ikäluokat (vakuutus raukeaa, kun pelaaja ostaa pelipassin pelejä varten).

Vakuutus: tapaturmavakuutus, IF. Omavastuuosuus 0€

Vakuutusnumero: SP1192808.4.1

Vakuutusmäärät

Vakuutusehdot

Ongelmia pelipassin hankkimisessa ensisijaisesti Palloliiton tukipalveluun https://tuki.palloliitto.fi/fi/support/home Kiireellisissä asioissa yhteyttä Minna Porrassalmi, minna.porrassalmi@huimajuniorijalkapallo.fi , p.040-576 3552.