HuimaUrho, Harjoitusottelut

Huima /Urho - Rangers  1 - 5

Äänekosken Ylipainehalli

​Rangers kävi tylynä vieraana Äänekoskella

Nelosen hallitseva mestari Kypärämäki Rangers kävi tiistai-iltana näyttämässä HuimaUrholle karulla tavalla sen, mitä sarjan voittaminen vaatii. Kokenut ja taitava joukkue latoi tasaisen ensimmäisen jakson jälkeen taululle loppulukemat 1-5 ja pääsi poistumaan hymyilevin suin kotimatkalle.

HuimaUrho aloitti ottelun terävästi, mikä oli selkeä parannus kauden ensimmäiseen harjoitusotteluun nähden. Ensimmäisellä puoliajalla kotijoukkue sai luotua runsaasti hyviä hyökkäyksiä, joista kuitenkin puuttui viimeinen silaus kerta toisensa jälkeen. Vierasjoukkue Rangers sai myös omat paikkansa, mutta kotijoukkueen maalilla pelannut Teemu Tervakangas katkoi hyökkäykset hyvillä vastaantuloillaan. Ensimmäisen puoliajan lopussa HuimaUrho onnistui iskemään pallon kerran maaliin Tomi Hyppösen voimakkaan vapaapotkun irtopallosta, mutta tuomari katsoi Luukas Jakosen olleen tilanteessa paitsiossa. Tauolle siirryttiin 0-0 tasatilanteessa pirteän ensimmäisen puoliajan jälkeen.

Toisella jaksolla kotijoukkueen kokoonpano vaihteli merkittävästi pienten loukkaantumisten ja jalkojen loppumisen seurauksena. Vieraat ottivat peliä jatkuvasti tiukemmin hallintaansa ja HuimaUrho oli jatkuvasti perässäjuoksijan roolissa. Kaksi maalia, joista toinen rankkarista, jo kuuden minuutin pelin jälkeen antoivat ottelulle ratkaisun makua jo hyvissä ajoin. Rangersin keskikentän kaksikko Laaksonen-Kaakinen sekä hyökkääjä Hiltunen pitivät HuimaUrhoa jatkuvasti vaikeuksissa. Toisella puoliajalla Rangers latoi lopulta peräti viisi maalia. HuimaUrho piristyi vielä ottelun lopussa ja loppurutistus palkittiin kun Roni Heinonen iski komean maalin velipoika Jeremiaksen syötöstä. Näin ottelu päättyi lukemiin 1-5.

Kotijoukkueen parasta antia ottelussa oli ensimmäisen puoliajan energinen peli-ilme, jota joukkue ei kuitenkaan saanut jatkettua toisella puoliajalla Rangersin keskityttyä liikuttamaan palloa laadukkaasti. HuimaUrhon harjoitusottelut jatkuvat perjantaina 27. tammikuuta kun HuimaUrho2 saa vastaansa FCS:n Saarijärveltä.

Kiitokset kaikille paikalle tulleille katsojille!

Tilastot

1 - 5

Rangers
(0-0)
86'MaaliHeinonen Roni
86'MaalisyöttöHeinonen Jeremias