Kesätöissä juniorijalkapallossa
Julkaistu: 30.08.2022 10.24

Kesätöissä juniorijalkapallossa

HUIMAN KESÄTYÖT

Huiman kesätyöläisten mietteitä kesätyöjaksosta Huiman Juniorijalkapallon parissa.

Millaista kesätöissä oli?

Kesätöissä oli hauskaa ja oli mukavaa tehdä töitä lasten ja jalkapallon parissa, ja saada samalla myös kokemusta siitä, millaista työtä Äänekoskella tehdään juniorijalkapallon eteen.

Mitä kesätöissä tehtiin?

Kesätöissä me teimme monia eri asioita liittyen juniorijalkapallo toimintaan. Esim. autoimme kesäleirien pidossa ja järjestämisessä, joka piti sisällään ruuanlaittoa leiriläisille, harjoitteiden ohjaamista eri ikäisille lapsille ja myös siivoamista. Kesäleirien lisäksi autoimme myös Lattiapinnoiteturnauksen järjestämisessä eri tavoin, kuten lajittelemalla arpapalkintoja, tekemällä inventaariota ja ohjekylttejä, jotka auttoivat löytämään esim. vesipisteille ja parkkipaikalle. Toimimme myös turnauksen aikana apuna kioskitoiminnassa, ruokailun toteuttamisessa ja pelien viheltämisessä. Kesätyöjakson aikana olimme mukana apulaisina jalkapalloharjoituksissa eri ikäisille lapsille.

Mikä oli parasta kesätöissä?

Parasta kesätöissä mielestämme oli jalkapalloharjoitusten pitäminen, koska oli kiva huomata kuinka lapset oppivat uutta, ja että heillä oli myös hauskaa. Työssä oli myös kivaa se, että se oli rentoa mutta samalla pääsi haastamaan itseään, pääsi kokemaan uutta ja oppi uusia asioita ryhmän ohjaamisesta ja eri tapahtumien järjestämisestä.

Juniorijalkapallon kesätyöläiset 2022 Kerttu, Peppi, Pihla, Miska, Miika, Ansku, Elia (puuttuu kuvasta) ja Jaakko (puuttuu kuvasta).

Kesätyöhanketta mukana tukemassa POKE, Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto

Juniorijalkapallo Huima

minna.porrassalmi@huimajuniorijalkapallo.fi

@huimajuniorijalkapallo