Jalkapallon erotuomareiden peruskoulutus Äänekoskella 20.5.
Huima JuniorijalkapalloJulkaistu: 10.05.2023 13.27

Jalkapallon erotuomareiden peruskoulutus Äänekoskella 20.5.

Ensi viikon lauantaina 20.5. järjestetään Äänekoskella jalkapallon erotuomareiden peruskoulutus klo 10-18. Erotuomarikoulutus on avoin kaikille 2008 tai sitä aiemmin syntyneille henkilöille, joiden on tarkoitus toimia aktiivisesti erotuomareina. Peruskoulutukseen hakevilla tulee myös olla vähintään tyydyttävä suomen tai ruotsin kielen taito (riippuen paikkakunnasta/alueesta) sekä mahdollisuus lukea sähköpostia useamman kerran viikossa.

Lähiopetuspäivä sisältää teoriaosuuden sekä kenttäkoulutuksen. Teoriaosuus järjestetään Hiihtarilla ja kenttäkoulutus ylipainehallissa. Koulutus maksaa 25 euroa, joka sisältää itse koulutuksen, sähköisen sääntökirjan, pillin, erotuomarimerkin sekä keltaisen ja punaisen kortin. Jalkapalloerotuomarin aloittaessa futsalerotuomarina ja päinvastoin, maksu on 10 euroa, joka ei sisällä tarvikkeita. Äänekosken Huiman jäsenille koulutus on ilmainen.

Peruskoulutus koostuu neljästä eri osiosta: itseopiskelusta, lähikoulutuksesta, kenttäkoulutuksesta sekä tutustumisottelusta. Itseopiskeluosio on suositeltavaa tehdä ennen varsinaista lähiopetusta. Lisätietoa erotuomarikoulutuksesta sekä linkki itseopiskeluosioon löytyy osoitteesta https://www.palloliitto.fi/tule-mukaan/ryhdy-tuoma...

Ilmoittautuminen tapahtuu Lyyti-palvelun kautta: https://www.lyyti.fi/reg/Erotuomareiden_peruskoulu...

Huom! Ilmoittautumisen yhteydessä suoritetaan osallistumismaksu 25€. Mikäli olet Huiman jäsen, olethan yhteydessä Tuomas Jakoseen ilmoittautumisen jälkeen.

Tuomas Jakonen
tuomas.jakonen@huimajuniorijalkapallo.fi

Juniorijalkapallo Huima

minna.porrassalmi@huimajuniorijalkapallo.fi

@huimajuniorijalkapallo