Huiman juniorijalkapallo ja JJK yhteistyöhön
Huima JuniorijalkapalloJulkaistu: 01.06.2023 08.30

Huiman juniorijalkapallo ja JJK yhteistyöhön

Huiman juniorijalkapallo ja Jyväskylän JJK solmivat seuratasoisen yhteistyösopimuksen.

Yhteistyön tavoitteena on tukea seuroissa harrastavien lasten ja nuorten jalkapalloharrastusmahdollisuuksia ja mahdollistaa harrastaminen omien tavoitteiden mukaisella tasolla. Sopimuksen toisena tavoitteena on myös lisätä ja jakaa lasten ja nuorten valmennusosaamista yhteistyöseurojen välillä, jotta pelaajille saavutettaisiin mahdollisimman laadukas arkiympäristö.

Yhteistyo eri ikäluokisa vaihtelee ikäluokan mukaan, tarkoituksena on taata innokkaille pelaajille polku myös aivan huipulle saakka. JJK juniorit tukee juniorijalkapallon toimintaa materiaaleilla ja koulutuksilla sekä muilla yhdessä sovituilla toimenpiteillä juniorijalkapallon omassa toimintaympäristössä, näin tuki ja yhteistyön hyödyt saadaan koskemaan kaikkia juniorijalkapallon pelaajia. Äänekosken Huima tarjoaa tarvittaessa motivoituneimmille ja edistyneimmille junioreille mahdollisuuden kilpailullisesti korkeamman vaatimustason harjoitteluun ja pelaamiseen JJK yhteistyön kautta mm. yhteisharjoitusten sekä yhteisjoukkueiden kautta.

Yhteistyösopimuksen toteutumista ja jatkoa tarkastellaan aina vuosittain, ensimmäisen kerranjatjoa tullaan miettimään syksyllä 2024.

Yhteistyön jalkauttaminen joukkuetasolle on jo hyvässä vauhdissa Huiman juniorijalkapallossa. Toukokuun aikana on eri ikäluokkien joukkueiden kanssa on tutustuttu JJK valmennuslinjaukseen sekä kausisuunnitelmiin. Tämä jalkauttamistyö jatkuu kesän ja syksyn aikana.

Huiman juniorijalkapallon puheenjohtaja Samppa Petäjävuori ja JJK:n toiminnanjohtaja Ari Laiho allekirjoittivat seuratason yhteistyösopimuksen

Juniorijalkapallo Huima

minna.porrassalmi@huimajuniorijalkapallo.fi

@huimajuniorijalkapallo