Huima Lattiapinnoite-turnaus valtaa kentät viikonloppuna 15-16.6.
Huima JuniorijalkapalloJulkaistu: 12.06.2024 13.44

Huima Lattiapinnoite-turnaus valtaa kentät viikonloppuna 15-16.6.

Iloiset jalkapallon pelaajat valtaavat Äänekosken ja Suolahden kentät viikonloppuna, kun Huima Lattiapinnoite-turnaus pääsee vauhtiin lauantaina.

Pelejä pelataan Äänekoskella lauantaina ja sunnuntaina tekonurmella, hiihtoalueen nurmella, ylipainehallilla ja pääkentän nurmella sekä lauantaina myös Suolahden urheilukentällä.

Turnauksen otteluohjelmat löytyvät tulospalvelusta https://huimalattiapinnoite.torneopal.fi/

Kioskit palvelevat turnausalueella hiihtarirakennuksessa sekä pääkentän huoltorakennuksessa. Kioskeissa myynnissä myös juniorijalkapallon fanituotteita: lippiksiä, huppareita, kaulaliinoja. Tervetuloa kannattamaan junioritoimintaa!

Tänä vuonna mukana on joukkueita lähikuntien lisäksi Kuopiosta, Seinäjoelta, Pieksämäeltä ja Mikkelistä. Kaikkiaan joukkueita viikonlopun aikana nähdään pelikentillä 72 kpl. Kannustettavaa löytyy varmasti kaikille innokkaille katsojille.

Pelien vilskeessä muistetaan katsojina kiinnittää huomiota hyvään ilmapiiriin, kannustamalla reilusti kaikkia pelaajia ja antamalla pelinohjaajien sekä tuomareiden hoitaa oma hommansa kentillä rauhassa ilman turhia paineita.

Huima Lattiapinnoite-turnaus on yksi Huiman 120v juhlavuoden tapahtumista.

Juniorijalkapallo Huima

minna.porrassalmi@huimajuniorijalkapallo.fi

@huimajuniorijalkapallo