Huima Lattiapinnoite-turnauksen lauantaipäivä takana
Huima JuniorijalkapalloJulkaistu: 15.06.2024 20.34

Huima Lattiapinnoite-turnauksen ensimmäisen päivän pelit saatiin pelattua hyvissä olosuhteissa.

Äänekosken Liikuntapuiston kentillä riitti vilinää, kun neljällä kentällä pelattiin.

Hiihtoalueella pelattiin iloisissa tunnelmissa 5v5 otteluita T9 sarjassa. Huimalta oli mukana kaksi joukkuetta: sininen ja keltainen. Päivän aikana molempien joukkueiden pelaajat saivat lisää pelikokemusta neljän ottelun verran.

T13 ja T11 sarjoja pelattiin sekä tekonurmella että ylipainehallissa. Molemmissa sarjoissa Huiman joukkueet pelasivat todella tasaisia pelejä ja pienet tappiot vievät joukkueet taistelemaan sijoista 5-6.

P13 sarjan peleissä Huiman joukkue sijoittui alkulohkossa kolmanneksi ja viimeisen pelin voiton ansiosta saavuttaen lopulta viidennen sijan. Sarjan pelit pelattiin Liikuntapuiston päänurmella.

T15 sarjassa päästiin mitalien makuun. Sarjan pelimuotona oli 11v11 ja pelit pelattiin Suolahden urheilukentällä. Huima T11 pelasi vanhempien sarjassa sijoittuen lopulta kolmanneksi. Päivän kruunasi Huiman T0910 joukkueen turnausvoitto samassa sarjassa. Onnittelut joukkueelle sekä joukkueen taustoille!

Kiitokset mukana olleille joukkueille sekä turnausjärjestelyissä apuna olleille henkilöille!

Sunnuntaina jatketaan P9, P10, P11, P12 ja P14 sarjoilla. Kaikki pelit pelataan Äänekosken Liikuntapuistossa.