Keski-Suomen piirin palkinnot jaettiin Laukaassa
30.11.2018 8:50 Uutiset / Pääsivusto

Keski-Suomen piirin palkinnot jaettiin Laukaassa

Torstaina 29.11 kokoontui iso joukko jalkapalloilijoita Keski-Suomesta piirin palkintojenjakotilaisuuteen Laukaaseen. Juniorijalkapallo oli hyvin edustettuna tilaisuudessa pelaajien, toimihenkilöiden sekä vanhempien toimesta.

B-pojat pokkasivat mitalit ja pokaalin P17 alueellisen kolmosen voitosta. Joukkueessa pelasivat Jerry Viik, Petrus Lukkari, Miikka Muurikainen, Niko Kinnunen, Jesse Huttunen, Atte Hovinen, Lauri Kari, Kalle Keto, Jami Ojanen, Jeremias Heinonen, Petteri Sällinen, Miika Leppänen, Jere Laitinen, Pyry Lukkari, Jani Kalenius, Heikki Vuorinen, Elias Norontaus, Jesse Virsunen, Yaser Sakhizada ja Anton Lönnqvist. Valmentajina toimivat Janne Lahti, Mika Ojanen ja Merko Laitinen. Joukkueenjohtajat Mikko Huttunen ja Anton Kari.


T05 joukkue voitti T13 piirinsarjan. Joukkue vastaanotti kultaiset mitalit ja pokaalin tilaisuudessa. Joukkueessa pelasivat Seela Minkkinen, Sanni Kokko, Elmiina Nieminen, Amelia Porrassalmi, Petra Sikanen, Kerttu Kautto, Sara-Maria Kari, Miina Piilonen, Sani Niskanen, Iida Niinikoski, Viivi Vekkeli, Emma Haarala, Nea Myllyvirta, Elsa Sorri, Lotta Liimatainen ja Oona Mönttinen. Valmentaja Minna Porrassalmi. Joukkueenjohtajina Anne Niskanen ja Mikko Porrassalmi ja huoltajana Juha Minkkinen.


Vuoden pelinohjaajana palkittiin Johanna Tuomainen seuraavin perustein: Johanna on ollut tänä vuonna todella aktiivinen pelinohjaaja. Hän on iloinen, reipas ja osaa käyttää hyvin myös ääntä pelinohjauksessa. Tällä kaudella Johanna on saanut myös vastustajajoukkueilta positiivista palautetta.


P10 joukkueen Lucas Kärkkäinen palkittiin taitokisamenestyksen ansiosta. Lucas teki ikäluokkansa parhaan tuloksen Keski-Suomen kisoissa Jyväskylässä.


Onnittelut kaikille palkituille Huimista suorituksista!


   
Lisää uutisia
Huima Juniorijalkapallo
«  Elokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
 
Kategoriat