​Cup-juna lyödään jälleen käyntiin torstaina!
HuimaUrhoJulkaistu: 27.03.2024 08.50

​Cup-juna lyödään jälleen käyntiin torstaina!

HuimaUrhon edustusjoukkueen taival Suomen Cupissa saa jatkoa torstaina 28.3, kun se saa vastaansa toisen kierroksen ottelussa läntisen Keski-Suomen lippulaivan, Keuruun Pallon. Ottelussa on yksi hieman erikoinen detalji, nimittäin vaikka arvonnassa KeuPasta leivottiin kotijoukkue, peli pelataan Äänekosken Ylipainehallissa. Vieraspelistä huolimatta kotikenttäedun voi siis sanoa olevan HuimaUrholla!

Joukkueiden ensimmäiset kierrokset noudattivat hyvin erilaista kaavaa. HuimaUrho kaatoi raastavan taistelun jälkeen NiemUn vasta rankkareilla, kun taas KeuPa kaatoi Komeetat/3:n näytöstyyliin lukemin 0-5. Joukkueet ovat kohdanneet talven aikana myös toisensa. HuimaUrhon kauden ensimmäisessä treenipelissä KeuPa oli vahvempi lukemin 0-2. Tästä pelistä ainakin äänekoskelaisten peli on mennyt reilusti eteenpäin, joten tuota tulosta lähdetään kääntämään kovalla itseluottamuksella!

MITÄ: KeuPa-HuimaUrho, Suomen Cupin toinen kierros
MISSÄ: Äänekosken Ylipainehallissa
MILLOIN: Torstaina 28.3. klo 20.00
MITÄ MAKSAA: Ei mitään!

Tapahtumassa palvelee myös Huiman juniorien T12-joukkueen järjestämä kioski. Nyt jos koskaan kannattaa tulla nauttimaan paikallisen jalkapalloylpeyden otteista ja kannustamaan siniset ensimmäistä kertaa Cupin kolmannelle kierrokselle!

Juniorijalkapallo Huima

minna.porrassalmi@huimajuniorijalkapallo.fi

@huimajuniorijalkapallo